ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Από την Αργολίδα ο νέος Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών στη Μεσσηνία


Τον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Βασίλη Καπέλιο επισκέφθηκε την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου, στο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, στην Καλαμάτα, ο νέος διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του νομού, Πύραρχος Ανδρέας Καπουράλος, ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα τα καθήκοντά του.
Ο Ανδρέας Καπουράλος διετέλεσε για αρκετά χρόνια και μέχρι τις αρχές του 2021 Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Άργος ενώ μέχρι και την τοποθέτηση του ανήκε στους υψηλόβαθμους αξιωματικούς των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του νομού.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την πυρόσβεση και την δασοπυρόσβεση και εν γένει την συμβολή της Πυροσβεστικής στην αντιμετώπιση ποικίλων καταστάσεων στη Μεσσηνία.
Επιπλέον, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στη συνεργασία των αρμόδιων υπηρεσιών της Π.Ε. Μεσσηνίας με την διοίκηση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του νομού στον τομέα της δασοπυρόσβεσης, εν όψει της αντιπυρικής περιόδου του 2022.

 Επιστροφή στην Αρχική σελίδα 
→ Ακολουθήστε το Argolida Planet στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι αυτά που “παίζουν” στην Αργολίδα!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;