ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ: Προσομοίωση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων


Στόχος του προγράμματος είναι η προσομοίωση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και φέτος θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο από τις 3 έως τις 11 Μαΐου 2022 στο πλαίσιο των Ελληνογερμανικών Ανταλλαγών Νέων.  
Οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν εις βάθος τη δομή του Δικαστηρίου αυτού και θα κληθούν να αναλάβουν διάφορους ρόλους, όπως εκείνον του δικαστή. 
Η προσομοίωση θα βασίζεται στους κανονισμούς που ορίζονται από τον θεσμό αυτό και θα περιλαμβάνονται τόσο η προετοιμασία όσο και η ακροαματική διαδικασία. Ταυτόχρονα, οι συμμετέχοντες θα έχουν πλήρη ενημέρωση για το περιεχόμενο της υπόθεσης και στο τέλος θα πρέπει να λάβουν μια οριστική απόφαση βασιζόμενοι στα επιχειρήματα και των δύο πλευρών.
Τίτλος: Model of European Court of Human Rights
Ποιοι: 10 άτομα 18-30 ετών
Πού: Ναύπλιο, Ελλάδα
Πότε: 3-11/05/ 2022 Προθεσμία: 10/04/2022
Διαμονή: Nafplia Hotel
Το καθημερινό πρόγραμμα μπορείς να το βρεις ΕΔΩ

Γλώσσα Εργασίας: Ελληνικά/Γερμανικά (με ταυτόχρονη διερμηνεία)

1) Έλεγξε τις ημερομηνίες και τον τόπο του προγράμματος. Η παρακολούθηση του προγράμματος είναι υποχρεωτική για όλη την διάρκεια του.

2) Για την συμμετοχή στο πρόγραμμα απαραίτητη είναι η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού για Covid 19 σε ισχύ ή πιστοποιητικό νόσησης από Covid 19 σε ισχύ.

3) Έλεγξε ότι μπορείς να καλύψεις το κόστος των εισιτηρίων (αν έχεις κάποια απορία για την διαδρομή επικοινώνησε μαζί μας).

4) Συμπλήρωσε άμεσα την παρακάτω αίτηση. Εφόσον η αίτηση σου περάσει στο 2ο στάδιο, θα γίνει συνέντευξη μέσω Zoom με την/τον project manager του προγράμματος, όπου θα σου δώσει περαιτέρω πληροφορίες και στο 3ο στάδιο θα γίνει η επιλογή. Πριν την αναχώρηση σας θα γίνει μια συνάντηση προετοιμασίας μέσω βιντεοσυνομιλίας.

5) Σε περίπτωση που επιλεγείς, καλείσαι να καταβάλλεις το ποσό συνεισφοράς που είναι 50 ευρώ. Για να δηλώσεις συμμετοχή συμπλήρωσε την φόρμα που θα βρεις ΕΔΩ.

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!