Αργολίδα: Αυτοκίνητο έπεσε μέσα στη θάλασσα!

Αυτοκίνητο στην Ερμιόνη έπεσε μέσα στο λιμάνι

Άμεση επέμβαση των αρχών για την ανέλκυση του οχήματος
Τις απογευματινές ώρες της Κυριακής 26 Μαΐου, το Β’ Λιμενικό Τμήμα της Ερμιόνης του Λιμεναρχείου Ναυπλίου ενημερώθηκε για την πτώση ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου, χωρίς επιβαίνοντες, στο λιμάνι της Ερμιόνης.
Αμέσως, στελέχη της Λιμενικής Αρχής έσπευσαν στο σημείο, όπου εντόπισαν το όχημα εντός της θάλασσας. Το όχημα ανελκύθηκε με ασφάλεια από γερανοφόρο όχημα.
Η προανάκριση διενεργείται από το Β’ Λιμενικό Τμήμα της Ερμιόνης, ενώ από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
* Φωτογραφία αρχείου

Online χρήστες: 91

Εδώ βρίσκεις προσωπικό στην Αργολίδα!

Το Argolida Planet, με πάνω από 100.000 αναγνώστες κάθε μήνα, είναι ο ιδανικός χώρος για τις επιχειρήσεις να βρουν προσωπικό στην Αργολίδα.
Αν είστε επιχειρηματίας ή ελεύθερος επαγγελματίας και αναζητάτε προσωπικό, καλέστε μας στο τηλ. 6948083131 ή στείλτε μας e-mail στο argolidaplanet@gmail.com

#Μικρές Αγγελίες