ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Αργολίδα | Καΐκι «ψάρεψε» οβίδα του Πολεμικού Ναυτικού με 800 γραμμάρια ΤΝΤ – Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Η οβίδα ήταν τύπου ΜΚ1

Δεν πίστευε στα ματιά του ένας ψαράς στην Αρχαία Επίδαυρο όταν σήκωσε τα δίχτυα του, και διαπίστωσε πως μέσα σε αυτά υπήρχε μια οβίδα!
Η οβίδα ήταν ενεργή και ο ψαράς μέσα σε αυτό που έζησε το πρωί, θα πρέπει να αισθάνεται τυχερός. Όπως έλεγε ο ίδιος, μόλις σήκωσε τα δίχτυα του, διαπίστωσε πως μέσα σε αυτά υπήρχε μια σκουριασμένη οβίδα που άγνωστο πώς, είχε βρεθεί στη θάλασσα.
Χωρίς να χάσει χρόνο και την ψυχραιμία του κίνησε τις διαδικασίες και αργότερα, η οβίδα αποσυναρμολογήθηκε. Ο ίδιος τώρα προσπαθεί να ξεχάσει τα όσα έζησε, σε μια μέρα που αρχικά κυλούσε με τους συνηθισμένους ρυθμούς.
Η ανακοίνωση του Λιμενικού για το συμβάν αναφέρει:
«Ενημερώθηκε το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου η Λιμενική Αρχή Παλαιάς Επιδαύρου, για ανεύρεση πυρομαχικού-όλμου από αλιέα επαγγελματικού αλιευτικού σκάφους.
Το πυρομαχικό υλικό ανεβρέθηκε στη θαλάσσια περιοχή “ΚΡΑΣΟΠΑΝΑΓΙΑ”, Άκρα Παναγιά, κόλπου Επιδαύρου στην Αργολίδα.
Το εν λόγω πυρομαχικό εντοπίστηκε σε προχωρημένη οξείδωση, σε απόσταση 2,5 ν.μ. περίπου από την ακτή και σε βάθος περίπου 280 μέτρων.
Άμεσα ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Υπηρεσίες για παραλαβή – εξουδετέρωση του ανωτέρω πυρομαχικού.»

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;