ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αργολίδα: Πήγε να μαζέψει τις ελιές του αλλά τον πρόλαβαν άλλοι!

Ρε τον φουκαρά τι έπαθε!

Σε απόγνωση ο ελαιοπαραγωγός που είδε το χωράφι του λεηλατημένο
Ένας αγρότης στην Αργολίδα αντιμετώπισε τη δυσάρεστη έκπληξη να βρει το ελαιοκτήμα του στερημένο από τους καρπούς, σε μια σειρά από κλοπές που πλήττουν την περιοχή. Ο 55χρονος ιδιοκτήτης του κτήματος στον Άγιο Δημήτριο (Μετόχι) του Δήμου Επιδαύρου εντόπισε περίπου 350 ελιές γυμνές από καρπούς την Δευτέρα το πρωί.

Ο άνδρας, ο οποίος είχε προγραμματίσει να μαζέψει τις ελιές για την παραγωγή λαδιού αποκλειστικά για την οικογένειά του, εντόπισε τον ελαιώνα του πλήρως λεηλατημένο. Η περιοχή αντιμετωπίζει μια σειρά από παρόμοιες κλοπές, με τους δράστες να δρουν ανενόχλητοι και να αφήνουν πίσω τους απογοήτευση και οικονομική ζημιά.

Οι κλέφτες των ελιών φαίνεται πως εκμεταλλεύονται τη μειωμένη απόδοση της χρονιάς, γεγονός που καθιστά κάθε κλεμμένο καρπό ακόμα πιο πολύτιμο για τους παραγωγούς.
Η απώλεια των καρπών σημαίνει όχι μόνο χαμένο εισόδημα, αλλά και την ανάγκη αντικατάστασης της προμήθειας λαδιού για τις οικογενειακές ανάγκες, πράγμα που συνεπάγεται επιπλέον δαπάνες.

ΔΕΙΤΕ:  Ανέκδοτο: Αμαρτωλός διασκεδάζει στην Κόλαση…. (Τρελό γέλιο!)
ΔΕΙΤΕ:  Συναγερμός: Εντοπίστηκαν ραδιενεργά απόβλητα στην Αργολίδα

Η τοπική αστυνομία έχει ειδοποιηθεί και ξεκίνησε έρευνες για το περιστατικό, καλώντας και τους πολίτες να αναφέρουν οποιαδήποτε ύποπτη δραστηριότητα ή πληροφορίες που θα μπορούσαν να συμβάλουν στην εξιχνίαση των κλοπών.
Έχει σημάνει συναγερμός στους αγρότες της περιοχής και πολλοί εξετάζουν τρόπους αυξημένης ασφάλειας για τα κτήματά τους, όπως η εγκατάσταση καμερών ή τακτικές νυχτερινές περιπολίες.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!