Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Αργολίδα | Πού φτιάξαμε το κινητό μας & βρήκαμε τα καλύτερα gadgets της αγοράς

Πήγαμε και σας το προτείνουμε!

Αγαπάμε την τεχνολογία και προσπαθούμε να είμαστε πάντα ενημερωμένοι και πλήρως… εξοπλισμένοι! Γι’ αυτό και αποφασίσαμε να επισκεφθούμε το κατάστημα Red Tech στο Ναύπλιο.

Είχαμε ακούσει πολύ θετικά σχόλια για το εν λόγω κατάστημα και επειδή μας αρέσει να γνωρίζουμε από κοντά και να προβάλλουμε ντόπιες επιχειρήσεις που αξίζουν, κάναμε μια επίσκεψη και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.

Τι μας άρεσε:
Καταρχήν μας κέρδισε η ευγένεια και ο επαγγελματισμός των ανθρώπων του καταστήματος. Μας υποδέχθηκαν με χαμόγελο και ήταν διατεθειμένοι να μας εξυπηρετήσουν και να μας λύσουν κάθε απορία.

Εκτός από το φιλικό κλίμα, μας προκάλεσε ιδιαίτερα θετική εντύπωση η κατάρτιση των εργαζομένων. Η ομάδα της Red Tech είναι εξειδικευμένη και άριστα καταρτισμένη σε θέματα τεχνολογίας και ήξεραν όχι μόνο να μας εξηγήσουν αλλά και να μας κατευθύνουν προς τη σωστή κατεύθυνση, προκειμένου να καλύψουμε τις ανάγκες μας.

Μας έκανε επίσης εντύπωση πόσο οργανωμένος είναι ο χώρος και πόσες επιλογές προσφέρει. Εκεί, βρήκαμε μεταξύ άλλων, πλήρη γκάμα αξεσουάρ και ανταλλακτικών για το κινητό μας, μεγάλη ποικιλία από θήκες για όλα τα smartphones της αγοράς, όλα τα iPhone με εγγύηση και σε μοναδικές τιμές, gadgets τεχνολογίας, ακουστικά, πληκτρολόγια, ασύρματα ποντίκια, κάμερες ασφαλείας, μοναδικές τσάντες για λάπτοπ, παιχνίδια για PC, μοναδικά Back Pack και με Power-bank σε πολλά σχέδια και μεγέθη, προϊόντα Ups και σταθεροποιητές τάσης για πραγματική προστασία από το ρεύμα και άλλα πολλά.

Εκτός όμως από τα προϊόντα, η Red Tech φημίζεται κυρίως για το εξειδικευμένο service κινητών και υπολογιστών. Η άμεση επισκευή και το γεγονός ότι το τεχνικό προσωπικό χρησιμοποιεί μόνο επίσημα ανταλλακτικά και λογισμικό είναι σίγουρα στα συν και αξίζει να το αναφέρουμε.
Εννοείται πως σας το προτείνουμε!

Info:
Red Tech Store
Σιδηράς Μεραρχίας 34, Ναύπλιο
Τηλ. επιχείρησης: 2752022207
Web: Redtechstore.gr
Fb: RedtechNafplio
Insta: Redtech.store.nafplio

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!