ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Αργολίδα: Σεμινάριο πρώτων βοηθειών στον σύλλογο Choy Lee Fut

Η 8η Μαΐου είναι η παγκόσμια ημέρα Ερυθρού Σταυρού. Ο σύλλογος μας επέλεξε αυτήν την ημέρα ώστε να διοργανώσει σεμινάριο πρώτων βοηθειών με έμφαση στην χρήση απινιδωτή.
H εκπαιδεύτρια του τομέα υγείας του Ερυθρού Σταυρού του τμήματος Ναυπλίου κυρία Ιωάννα Παππά με απλά και κατανοητά λόγια εξήγησε όλη την διαδικασία της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης και την χρήση απινιδωτή.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν νεαροί αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου αλλά και γονείς.
Να θυμίσουμε ότι ο σύλλογος διαθέτει εξωτερικό απινιδωτή στις εγκαταστάσεις του και είναι καταχωρημένος στην Εθνικό Χάρτη Απινιδωτών. https://kidssavelives.gr/aed/

Ευχαριστούμε πολύ τον Ερυθρό Σταυρό και ιδιαίτερα την κυρία Ιωάννα Παππά για την εξαιρετική παρουσίαση.
Ο Πρόεδρος
Σταθόπουλος Γεώργιος

.

→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;