ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

ΑΡΓΟΛΙΔΑ: Έρχεται ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ

Ενημέρωση από τον Γιάννη Μαλτέζο

Άμεση η κινητοποίηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο αίτημα των παραγωγών εσπεριδοειδών και όχι μόνο λόγω των εκτεταμένων ζημιών από τις έντονες χιονοπτώσεις και τις συνακόλουθες πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και παγετούς.
Ειδικότερα υπέστησαν ζημίες τα εσπεριδοειδή σε Αργολίδα και Λακωνία, με μεγάλες ποσότητες επάνω στα δέντρα αλλά και στην Κορίνθια (λεμόνια).
Ο Περιφερειάρχης επισκέφτηκε χθες (σ.σ. προχθες) την Αργολίδα όπου ενημερώθηκε για την κατάσταση αλλά και σήμερα τη Λακωνία. Η ανησυχία όλου του αγροτικού κόσμου είναι έντονη και δικαιολογημένη αφού κινδυνεύει όχι μόνο το εισόδημα του αλλά ακόμα και το φυτικό κεφάλαιο.
Αναλάβαμε λοιπόν την πρωτοβουλία να καλέσουμε επισήμως τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Αντρέα Λυκουρέντζο, τη Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου στις 16:00 στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, ώστε να ενημερωθούμε από τα πλέον αρμόδια χείλη τι ενέργειες προτίθεται να λάβει ο ΕΛΓΑ για την αντιμετώπιση της εκτεταμένης αυτής καταστροφής στον πρωτογενή τομέα.
Την επομένη, 1η Φεβρουαρίου και ώρα 9:30 ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ θα συναντηθεί στο Διοικητήριο της Π.Ε. Λακωνίας στη Σπάρτη, όπου θα έχει συνάντηση με τον χωρικό και τους θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες, τους Βουλευτές του Νομού Λακωνίας, τους Δημάρχους και εκπροσώπους παραγωγών.
Ακολούθως, θα ακολουθήσει στην Αργολίδα, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων ευρεία σύσκεψη υπό τον Περιφερειάρχη, Πρόεδρο ΠΕΣΥΠ, Αντιπεριφερειάρχες, με τους Βουλευτές Νομού Αργολίδας, Δημάρχους Αργολίδας, στελέχη ΔΑΟΚ, εκπροσώπους αγροτών, στελέχη ΕΛΓΑ.
Ιωάννης Μαλτέζος
Πρόεδρος ΠΕΣΥ
Πελοποννήσου

 Επιστροφή στην Αρχική σελίδα 
→ Ακολουθήστε το Argolida Planet στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι αυτά που “παίζουν” στην Αργολίδα!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;