ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

ΑΡΓΟΛΙΔΑ: Σεμινάρια για την αντιμετώπιση ασθενειών στα εσπεριδοειδή

Σύσκεψη για το θέμα στο Ναύπλιο

Η ανασυγκρότηση και επαναδραστηριοποίηση του ΓΟΕΒ Αργολίδας θα αποτελέσει το αντικείμενο σύσκεψης που θα συγκαλέσει την επόμενη εβδομάδα ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, στα γραφεία της Π.Ε., στο Ναύπλιο.
Στο μεταξύ, σε άλλη σύσκεψη που ο περιφερειάρχης συγκάλεσε την Τρίτη 17 Μαΐου, στην αργολική πρωτεύουσα, στο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, έγινε γνωστό ότι θα διατεθεί πίστωση ύψους 35.000 ευρώ στην ΔΑΟΚ Αργολίδας για την διοργάνωση σεμιναρίων σχετικά με την αντιμετώπιση ασθενειών σε πορτοκαλιές και μανταρινιές.
Στη σύσκεψη, στην οποία μετείχαν στελέχη της Περιφέρειας και υπηρεσιακοί παράγοντες, γνωστοποιήθηκε επίσης ότι στα εν λόγω σεμινάρια, θα γίνει και ενημέρωση σχετικά με την γενικότερη αναδιάρθρωση της αγροτικής παραγωγής και την αντικατάσταση δενδρωδών καλλιεργειών.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;