ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

ΑΡΓΟΛΙΔΑ: Απονομή διπλωμάτων στους νέους διαιτητές της ΕΠΣΑ | Photos


Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022, στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΠΣ Αργολίδας, η απονομή των διπλωμάτων που απέστειλε η ΕΠΟ – ΚΕΔ/ΕΠΟ, στους νέους διαιτητές της ΕΠΣ Αργολίδας μετά την επιτυχή αποφοίτηση τους από τη Σχολή Διαιτησίας Ποδοσφαίρου 2020 – 2021.
Παρουσία του Προέδρου της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλη Σιδέρη, του Αντιπροέδρου Μανουσάκη Γεώργιου, του ταμία Μπιτζή Επαμεινώντα και της εκπαιδεύτριας Αντωνίας Κόκοτου, η Επιτροπή Διαιτησίας και ο Πρόεδρος της Χάρης Νενεκούμης, απένειμαν τα διπλώματα στους νέους διαιτητές, συγχαίροντας τους για την επιτυχή ολοκλήρωση. Να αναφέρουμε ότι οι περισσότεροι από τους νέους διαιτητές συμμετείχαν σε αγώνες στα φετινά πρωταθλήματα με ιδιαίτερη επιτυχία, γεγονός που χαροποιεί ιδιαίτερα τις προσπάθειες των συντελεστών, που έχουν ως στόχο την ανανέωση στις τάξεις των διαιτητών ποδοσφαίρου.
Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Αργολίδας που ήδη αριθμεί (13) εν ενεργεία αξιολογημένους διαιτητές και βοηθούς στις Εθνικές Κατηγορίες, έθεσε ως στόχο τηνενσωμάτωση στους πίνακες Εθνικών κατηγοριών τριών διαιτητών ακόμα στις φετινές αξιολογήσεις, γεγονός που καταδεικνύει τις προσπάθειες που καταβάλει για την εξέλιξη τους. Εξέλιξη φυσικά που συνδέεται και με τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλουν οι ίδιοι οι διαιτητές ώστε να εκπληρώσουν τους στόχους τους.
Τέλος αναφερόμενοι στη νέα σχολή διαιτησίας ποδοσφαίρου, έκαναν κάλεσμα σε όσους επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, τονίζοντας ότι ο χώρος της διαιτησίας, πέραν των ευκαιριών εξέλιξης που δίνει για όλους, είναι ένας χώρος που σε κρατάει πάντα σε καλή φυσική κατάσταση και φυσικά έχει και τις σχετικές οικονομικές απολαβές.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;