ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

ΑΡΓΟΛΙΔΑ: Διαδικτυακή ημερίδα για τις απάτες σε βάρος επαγγελματιών


Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου τη Δευτέρα 14.3.2022 και ώρα 19.00 διοργανώνει μέσω της ηλεκτρονική πλατφόρμας Cisco Webex Meeting, διαδικτυακή ημερίδα, με θέμα: «Απάτες σε βάρος Επαγγελματιών».
Αφορμή για τη διοργάνωση αυτής της ημερίδας είναι η αύξηση περιστατικών όπου επιτήδειοι καταφέρνουν να εξαπατήσουν επαγγελματίες, με διάφορα προσχήματα και τεχνάσματα, αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά.
Στόχος μας είναι η ενημέρωση των επαγγελματιών σχετικά με τα προσχήματα που συνήθως χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι, καθώς και για το πως μπορούν να αντιληφθούν τέτοια περιστατικά και να προστατευθούν.
Ομιλητές στην εν θέματι ημερίδα θα είναι ο Διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής ΜΠΑΣΤΑΚΟΣ Παναγιώτης και ο Διοικητής του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, Αστυνόμος Α΄ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει και ο κ. Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου, Ταξίαρχος ΠΟΥΠΟΥΖΑΣ Παναγιώτης.
Την τηλεημερίδα μπορείτε να την παρακολουθήσετε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητήριου Αργολίδας στο Άργος επί της οδού Κορίνθου 23.
Σύμφωνα με τα υγειονομικά μέτρα για την είσοδο στο χώρο της εκδήλωσης επιβάλλεται η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης και η χρήση μάσκας και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν με e-mail την συμμετοχή τους (τηλ: 2751067216 e-mail: ebear@otenet.gr ) έως την Δευτέρα 14/03/2022 και ώρα 14:00. Για την είσοδο θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
 
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας
Φώτιος Δαμούλος
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;