ΑΡΓΟΛΙΔΑ: Μεγάλη συμμετοχή στο σεμινάριο για τα “Νέα Υγειονομικά Πρωτόκολλα 2022”

Την Τετάρτη 25 Μαΐου ολοκληρώθηκε το Δωρεάν online σεμινάριο “Νέα Υγειονομικά Πρωτόκολλα 2022” από το Επιμελητήριο Αργολίδας.

Η ανταπόκριση των επαγγελματιών του Τουρισμού όσο και των συναφών τουριστικών επαγγελμάτων καθώς και του επισιτιστικού κλάδου ήταν μεγάλη και ευρεία με αποτέλεσμα να το παρακολουθήσουν πάνω από 250 ενδιαφερόμενοι!
Ο Πρόεδρος κος Φώτιος Δαμούλος απηύθυνε χαιρετισμό και ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για την άμεση ανταπόκριση τους. Τόνισε τη σημαντικότητα της εκπαίδευσης, της δια βίου μάθησης και της εφαρμογής των νέων υγειονομικών πρωτοκόλλων προκειμένου η νέα τουριστική περίοδος να ξεκινήσει με τις καλύτερες δυνατές προδιαγραφές όσον αφορά στο θέμα ασφάλειας, ποιότητας και υγιεινής.
Κλείνοντας ο κος Δαμούλος παρότρυνε τους συμμετέχοντες να εκπαιδεύονται συνεχώς, αναβαθμίζοντας με αυτό το τρόπο τις γνώσεις τους πάνω στο αντικείμενο της εργασίας τους και τους ενημέρωσε πως θα ακολουθήσουν και άλλα ενδιαφέροντα επιμορφωτικά σεμινάρια την προσεχή περίοδο που σκοπό θα έχουν την απόκτηση δεξιοτήτων σύμφωνα με τις τάσεις της νέας εποχής.
Εισηγητής της εκπαίδευσης ήταν ο τεχνολόγος Τροφίμων & Ποτών MSc και εισηγητής εκπαιδευτικών προγραμμάτων του ΕΦΕΤ, κ. Ιωάννης Κακός, ο οποίος ανέπτυξε τον τρόπο εφαρμογής των πρωτοκόλλων της σχετικής ΚΥΑ.
Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε χωρίς κόστος για τους συμμετέχοντες στους οποίους θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Συνεδριάζει το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αργολίδας
Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Αργολίδας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 30 Μαΐου 2022 και ώρα 20:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
ΘΕΜΑ 1° : Ανακοινώσεις-τρέχοντα θέματα.
ΘΕΜΑ 2° : Αιτήματα για οικονομική ενίσχυση
ΘΕΜΑ 3° : Απολογισμός δράσεων 2021.
ΘΕΜΑ 4° : Βεβαίωση οφειλόμενων συνδρομών έτους 2012 και τελών ΓΕΜΗ.
ΘΕΜΑ 5° : ‘Εκδοση ταχυπληρωμής έτους 2022.
ΘΕΜΑ 6° : Τροποποίηση απόφασης Δ.Σ. 493/29.11.2021 σχετικά με χιλιομετρική αποζημίωση μετακινήσεων με Ι.Χ αυτοκίνητο, μελών Δ.Σ και υπαλλήλων.
Ο Πρόεδρος
Φώτιος Δαμούλος