ΑΡΓΟΛΙΔΑ: Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα σχολικά είδη για μια ευχάριστη σχολική χρονιά!

Τα σχολεία άνοιξαν και οι μαθητές επέστρεψαν ή μπήκαν για πρώτη φορά στις σχολικές αίθουσες!

Μια ιδιαίτερη στιγμή για γονείς και μαθητές είναι η έναρξη της σχολικής χρονιάς. Φυσικά, οι πρώτοι αναλαμβάνουν και τον απαραίτητο… εξοπλισμό των παιδιών τους και όπως γνωρίζουμε δεν είναι και το πιο εύκολο να βρούμε μεγάλη γκάμα σχολικών ειδών σε καλές τιμές, ειδικά όταν ζούμε στην επαρχία και όχι σε μεγάλο αστικό κέντρο.

Στην Αργολίδα υπάρχει ένας χώρος, όπου οι γονείς μπορούν να βρουν κυριολεκτικά τα πάντα σε σχολικά είδη, όπως τσάντες, χαρτικά, γραφική ύλη, ντοσιέ, κασετίνες κλπ.

Αναφερόμαστε φυσικά στο αγαπημένο μας “Αστρο”. Ένας όμορφος και πλήρως οργανωμένος χώρος, στον οποίο μπορείτε να εξοπλιστείτε κατάλληλα για τη νέα σχολική χρονιά, επιλέγοντας αυτό που θα χρειαστεί και θα κάνει χαρούμενο το παιδί σας.

Η ποιότητα, η εξυπηρέτηση, οι αμέτρητες επιλογές και φυσικά οι ασυναγώνιστες τιμές κάνουν το “Άστρο” να ξεχωρίζει σε κάθε σχολική περίοδο και γι’ αυτό άλλωστε πρωταγωνιστεί στην αγορά εδώ και τρεις δεκαετίες.

Γιατί να τρέχετε δεξιά – αριστερά για να πάρετε αυτό που θέλετε, όταν μπορείτε να τα βρείτε όλα σε ένα μέρος και χωρίς να ξοδευτείτε;

Το “Άστρο” βρίσκεται στο 5ο χλμ Άργους – Ναυπλίου και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλ. 27510 69686.