ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

ΑΡΓΟΛΙΔΑ: Μαθητές Λυκείου δημιούργησαν επιτραπέζιο παιχνίδι! | Photos

Το παρουσίασαν στο παράρτημα της Εθνικής Πινακοθήκης στο Ναύπλιο

Το Γενικό Λύκειο Αγίας Τριάδας σε συνεργασία με το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας το απόγευμα της Παρασκευής 20 Μαΐου παρουσίασαν στο παράρτημα της Εθνικής Πινακοθήκης στο Ναύπλιο το επιτραπέζιο παιχνίδι “21 Στάσεις σε 200 Βήματα Τέχνης”, που δημιούργησαν τα παιδιά της Α’ Λυκείου.
Η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ κ. Μαρία Ράλλη που παραβρέθηκε στην παρουσίαση ανέφερε:
“Η ιδέα της δημιουργίας του επιτραπέζιου παιχνιδιού, που συνδυάζει τους ζωγραφικούς πίνακες με την ιστορία της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 είχε ως αφορμή την έκθεση “ΕΠΑΝΑCΥΣΤΑΣΗ 21 Ναύπλιο”, που εκτίθεται από πέρσι στο παράρτημα Ναυπλίου της Εθνικής Πινακοθήκης, υπό την επιμέλεια της Διευθύντριας κ. Λαμπρινής Καρακούρτη, την οποία συγχαίρουμε για όλα όσα μας προσφέρει…
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια όλοι οι μαθητές που συμμετείχαν, όπως και οι εκπαιδευτικοί κ. Βασίλης Βασιλείου , κ. Καλλιόπη Καλποδήμου και κ. Ελένη Καρούτζου, οι οποίοι εργάστηκαν και έδωσαν την αιτία, την αφορμή και τις γνώσεις τους στα παιδιά μας για να φτάσουν στην σημερινή ημέρα.
Φυσικά, τα συγχαρητήρια ανήκουν και στις Διευθύντριες κ. Άννα Φωτοπούλου και κ. Ελισάβετ Χατζηνικολάου, που με την συναίνεση τους και τη φροντίδα τους διενεργούνται τέτοιου είδους εργασίες στα σχολεία μας.
Ως γονείς, ευχαριστούμε θερμά τους εκπαιδευτικούς για το έργο τους και δηλώνουμε υπερήφανοι για τα παιδιά μας….””
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;