ΑΡΓΟΣ: Πανικός στην πόλη από την μεγάλη έκρηξη

Εκκωφαντική έκρηξη – Χωρίς ρεύμα η περιοχή στο πρώην εργοστάσιο Ρασιά

Μια εκκωφαντική έκρηξη έκανε τους κατοίκους του Άργους τουλάχιστον σε ένα χιλιόμετρο μακριά από το σημείο, να σκεφτούν παρόμοια γεγονότα με την πρόσφατη έκρηξη υγραερίου (;) σε γειτονιά της Αθήνας.
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Αναγνώστης”, ένας ισχυρός ήχος ακούστηκε γύρω στις 9-9.30 το βράδυ κάνοντας τους αργείτες να βγουν στον δρόμο, στα παράθυρα και στα μπαλκόνια. Ο κρότος ερχόταν από την περιοχή της οδού Λαμπρινίδου αλλά δεν συνοδευόταν από λάμψη και καπνό. Οι περισσότεροι υπέθεσαν πως κάτι έσκασε αλλά δεν μπορούσαν να προσδιορίσουν τι συμβαίνει.
Η έλλειψη σειρήνων ασθενοφόρου, της πυροσβεστικής και της αστυνομίας, έκανε τους περισσότερους να μην δώσουν περεταίρω σημασία στο γεγονός και να επιστρέψουν στην καθημερινότητα.
Αυτό όμως δεν συνέβη και με τους κατοίκους της Λαμπρινίδου και γενικά της ευρύτερης περιοχής γύρω από το παλιό εργοστάσιο Ρασιά, αφού τον κρότο συνόδευσε και διακοπή ρεύματος.
Γύρω στις 10 το βράδυ η βλάβη απεκατεστάθη και η επιστροφή του ρεύματος, πέρα από τον φωτισμό συνέβαλε και στην θέρμανση των κατοικιών. Μάλλον επρόκειτο για έκρηξη μετασχηματιστή της ΔΕΗ.

 Επιστροφή στην Αρχική σελίδα 
→ Ακολουθήστε το Argolida Planet στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι αυτά που “παίζουν” στην Αργολίδα!