ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ: Ανοιχτή τις ημέρες του καύσωνα η αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος

Η αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος του Δήμου Άργους Μυκηνών που βρίσκεται στο Άργος στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου 29, θα είναι ανοιχτή ως κλιματιζόμενη αίθουσα από την Τετάρτη 28 Ιουλίου έως την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021 τις ώρες από 11:00 το πρωί έως 5:00 το απόγευμα, για την προστασία των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων από το νέο κύμα καύσωνα που βρίσκεται προ των πυλών της χώρας.

ΔΕΙΤΕ:  Πειθαρχική δίωξη στον Αλέξη Κούγια για την απόπειρα να ξεβρακώσει τον διαιτητή στο Άργος

Στην αίθουσα θα τηρηθούν αυστηρά όλοι οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας που προβλέπονται βάσει των οδηγιών του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) για την Covid -19.

Η είσοδος επιτρέπεται εφόσον πληρούνται οι κατωτέρω προϋποθέσεις:

· Έχουν ολοκληρώσει προ τουλάχιστον δεκατεσσάρων (14) ημερών τον εμβολιασμό για κορονοϊό COVID-19 και επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού.

· Έχουν διαγνωσθεί αρνητικοί είτε σε εργαστηριακό έλεγχο για κορονοϊό COVID-19 με τη μέθοδο PCR που έχει διενεργηθεί με τη λήψη στοματοφαρυγγικού ή ρινοφαρυγγικού επιχρίσματος εντός των τελευταίων εβδομήντα δύο (72), είτε σε εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορονοϊού COVID-19 (rapid test) εντός των τελευταίων σαράντα οκτώ (48) ωρών.

ΔΕΙΤΕ:  Βούταγε ελιές από χωράφι στο Άργος αλλά τον πήρανε χαμπάρι!

Η αρνητική διάγνωση του εργαστηριακού ελέγχου με τη μέθοδο PCR και του ελέγχου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου rapid test αποδεικνύονται με την επίδειξη σχετικής βεβαίωσης.

· Επιδεικνύουν πιστοποιητικό νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.

ΔΕΙΤΕ:  Γιάννης Γεωργόπουλος: «Κάναμε ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα για την Ανακύκλωση»

Η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής των πολιτών στο χώρο, θα τηρηθεί η ελάχιστη απόσταση του ενάμιση μέτρου μεταξύ των ατόμων, ενώ ο ανώτατος αριθμός υποδοχής ατόμων δεν θα ξεπεράσει τα 15 άτομα

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α.-Μ
Παναγιώτης Σκούφης

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!