ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

ΑΡΓΟΣ: Επιστολή διαμαρτυρίας του Συλλόγου Καρκινοπαθών Αργολίδας για το κλείσιμο του ΕΦΚΑ

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” με αφορμή την κατάργηση του Υποκαταστήματος ΕΦΚΑ Άργους και την μεταφορά του στο Ναύπλιο εξέδωσε την κάτωθι επιστολή διαμαρτυρίας:

“Προς:
1. Υπουργό εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων: κ. Κωστή Χατζηδάκη
2. Βουλευτή : κ. Ιωάννη Ανδριανό
3. Βουλευτή : κ. Ιωάννη Γκιόλα
4. Βουλευτή : κ. Ανδρέα Πουλά
5. Περιφερειάρχη Πελοποννήσου : κ. Παναγιώτη Νίκα
6. Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας : κ. Μαλτέζο Ιωάννη
7. Διοικητή ΕΦΚΑ : κ. Δουφεξή Παναγιώτη
8. ΜΜΕ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Θέμα: «Μεταφορά υποκαταστήματος ΕΦΚΑ Αργους»

Αγαπητέ Κύριε,
Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών & Φίλων Ν.Αργολίδας (ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ.) “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” είναι ενας εθελοντικός μη κερδοσκοπικός Οργανισμός που δημιουργήθηκε το 1993 και δραστηριοποιείται με επιτυχία στο Νομό Αργολίδας και ο οποίος επικεντρώνεται στην ενημέρωση των ασθενών και του κοινωνικού συνόλου γύρω από επιστημονικά θέματα που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με τον καρκίνο.

Έχει περίπου 1000 μέλη, εκ των οποίων οι 300 είναι ασθενείς, αλλά και πολλούς εθελοντές που βοηθούν πρόθυμα και αφιλοκερδώς για την επίτευξη των σκοπών του. Βασικός σκοπός μας είναι η πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου, η διασφάλιση καλής ποιότητας ζωής στον ασθενή με καρκίνο και στην οικογένεια του σε όλα τα στάδια της ασθένειας.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Καρκινοπαθών & Φίλων Ν. Αργολίδας (ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ.) “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” με θλίψη και δυσαρέσκεια ενημερώθηκαν για την απόφαση της Διοίκησης του ΕΦΚΑ με την οποία καταργείται και μεταφέρεται στο Ναύπλιο το υποκατάστημα ΕΦΚΑ Αργους

Διαμαρτυρόμαστε ομόφωνα για την απόφαση αυτή η οποία επηρεάζει στο μέγιστο βαθμό την ποιότητα παροχής υπηρεσιών στον καρκινοπαθή ασθενή αλλά ταυτόχρονα υποβαθμίζει και την πόλη μας οδηγώντας την σε μαρασμό.

Λαμβάνοντας υπόψιν την δυσκολία μετακίνησης των ασθενών που διαμένουν σε ορεινά ή απομακρυσμένα χωριά του Δ. Αργους-Μυκηνών και το τεράστιο πρόβλημα που δημιουργείται στην διευθέτηση των θεμάτων υγειονομικού χαρακτήρα που υπάγονται στον φορέα κοινωνικής ασφάλισης, αιτούμαστε την παραμονή της έδρας της Τοπικής Διεύθυνσης του ΕΦΚΑ στο Αργος

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ πάντα θα αγωνίζεται ώστε να γίνει σε όλους συνείδηση, ότι μια κοινωνία αλληλεγγύης και συμπαράστασης στον πάσχοντα συνάνθρωπο, πρέπει να είναι το ζητούμενο, για να είναι η κοινωνία μας, κοινωνία ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Με εκτίμηση για το Δ.Σ
Η Πρόεδρος
Ελένη Ηλιάδη”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;