ΑΡΓΟΣ: Οι μαθητές του 3ου ΓΕΛ τίμησαν τη “Διεθνή ημέρα γυναικών στην Επιστήμη”
Τελευταία ενημέρωση:
12/02/2022
Την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου , Διεθνή Ημέρα Γυναικών και Κοριτσιών στην Επιστήμη, οι μαθητές του 3ου ΓΕΛ Άργους είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με την Επίκουρη καθηγήτρια Φαρμακευτικής Τεχνολογίας Dr. Νατάσα Πίππα του Τμήματος Φαρμακευτικής του ΕΚΠΑ και την Dr. Μαρία Χουντουλέση Μεταδιδακτορική Ερευνήτρια Φαρμακευτικής Τεχνολογίας στο ίδιο τμήμα του ΕΚΠΑ.
Ερωτήματα των μαθητών όπως η διεπιστημονικότητα και η διακρατικότητα στην έρευνα, οι δυσκολίες στην έρευνα λόγου φύλου παλιότερα και σήμερα, το αντικείμενο της Φαρμακευτικής Νανοτεχνολογίας, η χρηματοδότηση της έρευνας και τα Ευρωπαϊκά προγράμματα αλλά και άλλα απαντήθηκαν από τις προσκεκλημένες μας μέσα σε ένα κλίμα που προκάλεσε τον ενθουσιασμό των μαθητών!
Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας κ. Βασίλειος Πολύδωρος και παρακολούθησε ο Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων κ Γιάννης Γιατράκος.
→ Ακολουθήστε το Argolida Planet στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι αυτά που “παίζουν” στην Αργολίδα!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.