ΑΡΓΟΣ: Ο Νίκος Γεωργιάδης στον πάγκο του Διομήδη – Η κλήρωση των “Λύκων” στην Ευρώπη

Η ανακοίνωση του Διομήδη Άργους για την πρόληψη Γεωργιάδη και η κλήρωση για το ευρωπαϊκό κύπελλο

Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Διομήδη τον προπονητή Νίκο Γεωργιάδη, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των Λύκων.

Ο Νίκος Γεωργιάδης έχει κατακτήσει ως προπονητής συλλόγων το πρωτάθλημα του 2015 με τον ΠΑΟΚ, τρία κύπελλα Ελλάδας (2004 με τον ΓΑΣ Κιλκίς, 2015 και 2017 με τον ΠΑΟΚ), ενώ τη σεζόν 2014-2015 ψηφίστηκε από τους συναδέλφους του, ως ο κορυφαίος τεχνικός της Handball Premier.

Οι πολύπλευρες γνώσεις και η πείρα του, σε συνδυασμό με το ήθος και τις αξίες που πρεσβεύει, μας δημιουργούν τη βεβαιότητα πως ο Διομήδης θα είναι αυτός που όλοι ονειρευόμαστε και θέλουμε να βλέπουμε μέσα στο γήπεδο. Καλή αρχή coach!!

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας μας έκανε και τις πρώτες δηλώσεις:

«Χαίρομαι που έρχομαι σε ένα σύλλογο που έχει προσφέρει πολλά στο ελληνικό χάντμπολ και σε μια πόλη που αγαπά το άθλημα. Σε αγωνιστικό επίπεδο θα μπορούμε να πούμε περισσότερα όταν ολοκληρωθεί το ρόστερ.

Το βέβαιο είναι ότι μας περιμένει πολλή δουλειά. Σε κάθε περίπτωση είμαι αισιόδοξος, επειδή η οικογένεια του Διομήδη αποτελείται από ανθρώπους που έχουν το σύλλογο προτεραιότητα στην καθημερινότητα τους και διατηρούν την ομάδα σε υψηλό επίπεδο, ξεπερνώντας τις δυσκολίες της κάθε εποχής. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο.»

Η κλήρωση του ΕΗF European Cup

Οχτώ ελληνικές ομάδες η ΑΕΚ (Άνδρες), ο ΠΑΟΚ (Άνδρες- Γυναίκες), ο ΑΕΣΧ Πυλαίας (Άνδρες- Γυναίκες), ο Διομήδης Άργους (Άνδρες), ο ΓΣ Δράμα 1986 (Άνδρες) και η ΑΕΠ Πανόραμα (Γυναίκες) θα συμμετέχουν στα Κύπελλα Ευρώπης την περίοδο 2021-2022.

Οι έξι εξ’ αυτών πληροφορήθηκαν τους αντιπάλους τους στο ΕΗF European Cup μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της EHF στη Βιέννη.

EHF European Cup Ανδρών
1ος γύρος (11/12 και 18/19 Σεπτεμβρίου)
RK Σλόμποντα (Βοσνία)- Bianco Monte Δράμα
ΑΕΣΧ Πυλαίας- Ντούκλα Πράγας (Τσεχία)

2ος γύρος (16/17 και 23/24 Οκτωβρίου)
Διομήδης Άργους με Σλόμποντα ή Δράμα

EHF European Cup Γυναικών
2ος γύρος (16/17 και 23/24 Οκτωβρίου)
ΠΑΟΚ Mateco- Βεστμαναέγιαρ (Ισλανδία)
ΑΕΣΧ Πυλαίας- BSB Σμύρνης (Τουρκία)
Honda Πανόραμα- Αζεριόλ (Αζερμπαϊτζάν)

Η ΑΕΚ θα συμμετέχει με wild card απευθείας στους ομίλους του ΕΗF European League (κλήρωση 30 Σεπτεμβρίου), ενώ ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του από τον 3ο γύρο του EHF European Cup (κλήρωση 25 Οκτωβρίου).