ΑΡΓΟΣ: Τί συνέβη τελικά με τον παπά και το Νοσοκομείο;

Πόλεμος ανακοινώσεων – Αναμένουμε εξελίξεις

Σοβαρό ζήτημα η σύγκρουση του ιερέα Ελευθέριου Μίχου με το Νοσοκομείο του Άργους. Ο Παπα – Λευτέρης τους κατηγόρησε ότι δεν είχε υλικά για να χειρουργήσουν τη μητέρα του. Η διοίκηση του Νοσοκομείου το διέψευσε και η υπόθεση έφτασε μέχρι τη Βουλή!
Το ζήτημα είναι λεπτό. Εμείς δεν παίρνουμε θέση, γιατί κανένας δεν γνωρίζει τί πραγματικά συνέβη. Δημοσιεύουμε τις ανακοινώσεις και αναμένουμε τις εξελίξεις σε ένα θέμα που μας ενδιαφέρει όλους!
Η καταγγελία του ιερέα
“Ντροπή και αίσχος για το Νοσοκομείο του Άργους. Εισήχθη η μητέρα μου ηλικίας 85 ετών με με κάταγμα ισχίου και η απάντηση είναι ότι δεν μπορούν να την χειρουργήσουν διότι δεν υπάρχουν χρήματα στο νοσοκομείο για αγορά υλικών του χειρουργείου.
Μας είπαν να την πάρουμε στο σπίτι και μετά από 21 μέρες θα αποκατασταθεί το κάταγμα .
Μετά από πολλά παράπονα μας απαντούν ότι την Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί το χειρουργείο που θα υπάρχουν τα χρήματα.
Αν είναι δυνατόν να μας λένε να την πάρουμε σπίτι μας. Αν είναι δυνατόν να λένε ότι δεν υπάρχουν χρήματα στον προϋπολογισμό του Νοσοκομείου για αυτού του είδους περιστατικά; Εισαγγελέας υπάρχει; Υπάρχει κάποιος υπεύθυνος που μπορεί να δώσει απαντήσεις;”
Η απάντηση του Νοσοκομείου Άργους
“Σχετικά με τοπικά δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ηλικιωμένη δεν χειρουργήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Άργους, λόγω έλλειψης υλικών, η Διοίκηση του Νοσοκομείου, διαψεύδει κατηγορηματικά ότι συνέβη κάτι τέτοιο.
Για την αποκατάσταση της αλήθειας, αναφέρουμε τα εξής:
Η ηλικιωμένη ασθενής μεταφέρθηκε στο Γ.Ν.Άργους και κατά την εξέταση της, διαγνώσθηκε με κάταγμα του δεξιού ισχίου.
Κατόπιν εισήχθη στην Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου, ενώ προγραμματίστηκε το χειρουργείο για την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου.
Ουδέποτε ετέθη από το Νοσοκομείο ζήτημα προμήθειας υλικών για την επέμβαση.”
Η απάντηση του ιερέα στην ανακοίνωση
“Με έκπληξη διάβασα την ανακοίνωση του Νοσοκομείου Άργους, να με διαψεύδει, ότι ουδέποτε μου τέθηκε ζήτημα προμήθειας υλικών για το χειρουργείο της μητέρας μου.
Πρώτον: Δεν θα περίμενε κανείς να δεχθεί το Νοσοκομείο την καταγγελία μου αυτή, ότι ανέβαλε χειρουργείο, διότι δεν υπάρχουν χρήματα για αγορά υλικών.Σε αντίθετη περίπτωση, δηλαδή αποδοχής της καταγγελίας,θα σήμαινε και παραδοχή της κατάρρευσης του συστήματος Υγείας. Άρα η απάντηση του Νοσοκομείου είναι καθαρά πολιτική.
Δεύτερον: Επικαλούμαι τις μαρτυρίες των τριών Βουλευτών του Νομού μας,κ. Ιωάννη Ανδριανού, κ.Ιωάννη Γκιόλα και κ. Ανδρέα Πουλά, οι οποίοι επικοινώνησαν με το Νοσοκομείο του Άργους για να επισπευθεί το χειρουργείο της μητέρας μου και έλαβαν την απάντηση ότι ο προϋπολογισμός του μηνός Ιανουαρίου έχει εξαντληθεί.
Γι’ αυτό θα έπρεπε το χειρουργείο να πραγματοποιηθεί με τον προϋπολογισμό του επόμενο μήνα. Αν αυτό δεν είναι αληθές, ας με διαψεύσουν οι βουλευτές.
Τρίτον: Το Νοσοκομείο του Άργους, ας κάνει τον κόπο να διαβάσει τις δεκάδες αναφορές που κυκλοφορούν εχθές και σήμερα στο διαδίκτυο, ότι έχουν συμβεί και σε πολλούς άλλους πολίτες, παρόμοια περιστατικά.
Πράγματι, ύστερα από τον σάλο που έχει δημιουργηθεί, σήμερα (σ.σ. χθες) μου ανακοίνωσαν ότι το χειρουργείο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή.”

 Επιστροφή στην Αρχική σελίδα 
→ Ακολουθήστε το Argolida Planet στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι αυτά που “παίζουν” στην Αργολίδα!