ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Αρχίζουν τα μαθήματα στη σχολή Choy lee Fut Ναυπλίου

Ξεκινούν οι εγγραφές

Από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου ξεκινούν οι εγγραφές και τα μαθήματα στο σύλλογο Choy lee Fut Ναυπλίου. Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου.
Ο σύλλογος λειτουργεί από το 1995 και έχει πολλές διακρίσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Είναι μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού- Κουνγκ Φου και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κικ Μποξινγκ.
Είναι εγγεγραμμένος στο μητρώο αθλητικών σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού με αριθμό μητρώου ΦΓ23 και οι αθλητικές του εγκαταστάσεις, διαθέτουν την απαιτουμένη άδεια καταλληλότητας από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Τα μαθήματα, απευθύνονται σε όλη της οικογένεια. Παραδοσιακού Kung-Fu, αυτοάμυνα, μαχητικά αθλήματα, (Sanda, Kick Boxing) αλλά και ενεργειακοί τρόποι άσκησης όπως το Τai Chi Chuan και το Luohan Qi Gong.
Προπονήτρια του συλλόγου, είναι η Λαμπάδα Μαρία, απόφοιτη της σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΕΚΠΑ καθώς και προπονήτρια στο Γουσού Κουνγκ Φού.
Οι αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου είναι στην Αγία Κυριακή Ναυπλίου, και για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα, 6972149513, 6945399968 και στο email: info@choyleefut.gr

 
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;