Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

«Αρωγή Λόγου & Μάθησης» στην Ερμιόνη: Δίπλα στο παιδί σας, σε κάθε βήμα της διαδρομής!

 Ετοιμαζόμαστε από τώρα για τα μαθήματά μας!

Έναρξη καλοκαιρινών μαθημάτων στις 17 Ιουνίου
Το καλοκαίρι πλησιάζει και είναι η ιδανική στιγμή να προετοιμαστούμε για τη νέα σχολική χρονιά. Στο σύγχρονο κέντρο ειδικής αγωγής «Αρωγή Λόγου & Μάθησης» στην Ερμιόνη, είμαστε έτοιμοι να υποστηρίξουμε τα παιδιά σας με εξειδικευμένες υπηρεσίες που στοχεύουν στην ενίσχυση των μαθησιακών τους δεξιοτήτων και της αυτοπεποίθησής τους.

Υπεύθυνη του κέντρου είναι η Γεωργία Βόντα, Πτυχιούχος Ειδική Παιδαγωγός, με Μεταπτυχιακό στην εξειδικευμένη αντιμετώπιση θεμάτων που αφορούν τα παιδιά και τους εφήβους. Με γνώση και εμπειρία, στο κέντρο μας προσφέρεται ένα υποστηρικτικό και εξειδικευμένο περιβάλλον που βοηθά τα παιδιά να ξεπεράσουν τις δυσκολίες τους και να επιτύχουν τους στόχους τους.

Υπηρεσίες που προσφέρει η «Αρωγή Λόγου & Μάθησης»:
  • Επανάληψη της τάξης: Βοηθάμε τα παιδιά να επαναλάβουν και να εδραιώσουν τις γνώσεις τους από την περασμένη σχολική χρονιά.
  • Εισαγωγή της επόμενης τάξης: Προετοιμάζουμε τα παιδιά για την επόμενη σχολική χρονιά, εξασφαλίζοντας ότι θα ξεκινήσουν με αυτοπεποίθηση και σιγουριά.
  • Αντιμετώπιση δυσκολιών: Εξειδικευμένες παρεμβάσεις για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες, όπως δυσλεξία, διάσπαση προσοχής, και άλλες διαταραχές.
  • Ενδυνάμωση αυτοπεποίθησης: Μέσα από στοχευμένες δραστηριότητες και προγράμματα, ενισχύουμε την αυτοπεποίθηση των παιδιών.
  • Ενίσχυση της σωστής συμπεριφοράς: Συμβουλευτική και υποστήριξη για τη βελτίωση της συμπεριφοράς και της κοινωνικής αλληλεπίδρασης των παιδιών.
  • Δημιουργική απασχόληση παιδιών κατ’ οίκον: Παρέχουμε προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά στο σπίτι, βοηθώντας τα να αναπτύξουν δεξιότητες μέσα από το παιχνίδι και τη μάθηση.
Κλείστε το ραντεβού σας τώρα και εξασφαλίστε την καλύτερη προετοιμασία για το παιδί σας!
Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε το ραντεβού σας, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 6972413268 και 27540 31456 ή στείλτε μας e-mail στη διεύθυνση: arwgiv@gmail.com.
Δίπλα στο παιδί σας, κάθε βήμα της διαδρομής!
Με την «Αρωγή Λόγου & Μάθησης», η προετοιμασία για τη νέα σχολική χρονιά γίνεται μια εμπειρία γεμάτη σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Επισκεφθείτε μας στην Ερμιόνη και δείτε πώς μπορούμε να υποστηρίξουμε το παιδί σας στην επίτευξη των στόχων του!

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!