ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ασθενής γρονθοκόπησε διασώστη του ΕΚΑΒ επειδή… διαφώνησε με το δρομολόγιο του ασθενοφόρου


Αναστάτωση προκλήθηκε νωρίς χθες το πρωί στην Βέροια όταν ασθενής γρονθοκόπησε διασώστη, επειδή… διαφώνησε με το δρομολόγιο του ασθενοφόρου.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το τοπικό μέσο ενημέρωσης pliroforiodotis.gr, το πρωί της Κυριακής 16/10/2022, πλήρωμα του ΕΚΑΒ δέχτηκε κλήση για επείγον περιστατικό. Κατά τη διάρκεια του περιστατικού ο ασθενής έκρινε ότι το πλήρωμα έπρεπε να πράξει κατά τις εντολές του για τη διαδρομή του ασθενοφόρου, με κατάληξη να στραφεί με γροθιές και χαστούκια προς έναν από τους διασώστες.
Για το περιστατικό έχει επιληφθεί άμεσα η ΕΛ.ΑΣ. και ο κεντρικός συντονιστής ΕΚΑΒ-2. «Καλούμε τη διοίκηση του ΕΚΑΒ και τη διεύθυνση του ΕΚΑΒ-2 να πράξουν τα νόμιμα, για την χρήση βίας που έχει υποστεί ο συνάδελφος κατά τη διάρκεια του περιστατικού.
Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα φαινόμενα βίας προς τους συναδέλφους διασώστες, τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Ημαθίας θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 15:00 της πρωινής βάρδιας και από της 15:00 έως 18:00 της απογευματινής. «Θα εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα τα εξαιρετικά επείγοντα περιστατικά» καταλήγει η ανακοίνωση του Σωματείου.
ΔΕΙΤΕ:  «Έδεσαν» 18χρονο στο Άργος για χασίς

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!