ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Ασθενής γρονθοκόπησε διασώστη του ΕΚΑΒ επειδή… διαφώνησε με το δρομολόγιο του ασθενοφόρου


Αναστάτωση προκλήθηκε νωρίς χθες το πρωί στην Βέροια όταν ασθενής γρονθοκόπησε διασώστη, επειδή… διαφώνησε με το δρομολόγιο του ασθενοφόρου.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το τοπικό μέσο ενημέρωσης pliroforiodotis.gr, το πρωί της Κυριακής 16/10/2022, πλήρωμα του ΕΚΑΒ δέχτηκε κλήση για επείγον περιστατικό. Κατά τη διάρκεια του περιστατικού ο ασθενής έκρινε ότι το πλήρωμα έπρεπε να πράξει κατά τις εντολές του για τη διαδρομή του ασθενοφόρου, με κατάληξη να στραφεί με γροθιές και χαστούκια προς έναν από τους διασώστες.
Για το περιστατικό έχει επιληφθεί άμεσα η ΕΛ.ΑΣ. και ο κεντρικός συντονιστής ΕΚΑΒ-2. «Καλούμε τη διοίκηση του ΕΚΑΒ και τη διεύθυνση του ΕΚΑΒ-2 να πράξουν τα νόμιμα, για την χρήση βίας που έχει υποστεί ο συνάδελφος κατά τη διάρκεια του περιστατικού.
Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα φαινόμενα βίας προς τους συναδέλφους διασώστες, τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Ημαθίας θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 15:00 της πρωινής βάρδιας και από της 15:00 έως 18:00 της απογευματινής. «Θα εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα τα εξαιρετικά επείγοντα περιστατικά» καταλήγει η ανακοίνωση του Σωματείου.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;