ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Αστυνομία και ΟΠΚΕ στους δρόμους του Ναυπλίου. Μαζί τους και αστυνομικός σκύλος. Δείτε γιατί

Νέος επιχειρησιακός σχεδιασμός της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας ξεκίνησε την Κυριακή 20 Ιουνίου.

Με αστυνομικό σκύλο θα επιχειρήσει η αστυνομία και η ομάδα της ΟΠΚΕ να πατάξει τα φαινόμενα παρανομίας και παραβατικότητας στο κέντρο του Ναυπλίου καθώς στους ελέγχους που θα διενεργούνται θα συμμετέχει και ειδικός αστυνομικός σκύλος. Στο στόχαστρό τους το παρεμπόριο, τα λαθραία τσιγάρα, τα ναρκωτικά αλλά και οι τροχονομικές παραβάσεις.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας με στόχο τη διαμόρφωση των συνθηκών ασφάλειας υλοποιεί ολοκληρωμένα προγράμματα αστυνόμευσης, εντείνοντας την αστυνόμευση με πεζούς και εποχούμενους ελέγχους.

Το μέτρο αυτό σταδιακά θα επεκταθεί και σε άλλες περιοχές με στοχευμένες δράσεις από το πρωί έως αργά το βράδυ.

Σε καθημερινή βάση θα βγαίνουν στους δρόμους συνεργεία ελέγχων που θα αποτελούνται από αστυνομικούς και από εκπαιδευμένο σκύλο, με προτεραιότητα στο παρεμπόριο και στα ναρκωτικά.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;