ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Αστυνομική επιχείρηση με 13 συλλήψεις στην Αργολίδα

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, πραγματοποιήθηκαν από την 24.4.2023 έως και την 28.4.2023,στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας.
Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, έγιναν έλεγχοι σε -1.103- άτομα, εκ των οποίων -876- ήταν ημεδαποί και -227- ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε -820-οχήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν -81- άτομα, από τα οποία -60- ήταν ημεδαποί και -21-ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν -55- άτομα.
Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν:
στην Αργολίδα:
Τρεις (3) ημεδαποί, για ναρκωτικά.
Τέσσερις (4) ημεδαποί, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Δύο (2) αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
στην Αρκαδία:
Δύο (2) ημεδαποί, για ναρκωτικά.
· Τρεις (3) ημεδαποί, για κλοπή ηλεκτρικής.
· Μία (1) ημεδαπή, για παράβαση της νομοθεσίας περί Άγρα Πελατών.
Πέντε (5) ημεδαποί, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Δύο (2) αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
στην Κορινθία:
Ένας (1) ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, για ναρκωτικά.
Ένας (1) αλλοδαπός, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας και στέρηση άδειας λειτουργίας επιχείρησης ανακύκλωσης μετάλλων.
Ένας (1) ημεδαπός και ένας (1) αλλοδαπός, για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.
Ένας (1) ημεδαπός, για παράνομο υπαίθριο εμπόριο.
Ένας (1) ημεδαπός, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
στη Λακωνία:
Δύο (2) ημεδαποί, για ναρκωτικά.
Μία (1) ημεδαπή, για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.
Ένας (1) ημεδαπός, για καταδικαστικό έγγραφο.
Έξι (6) ημεδαποί και τρεις (3) αλλοδαποί, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Δύο (2) αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
στη Μεσσηνία:
Δύο (2) ημεδαποί, για ναρκωτικά.
Δύο (2) ημεδαποί, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.
Ένας (1) ημεδαπός, για καταδικαστικό έγγραφο.
· Επτά (7) ημεδαποί, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Εξιχνιάστηκαν:
· από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας, μία (1) περίπτωση απόπειρας κλοπής σε όχημα και μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία, που έγιναν την 22.4.2023 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας. Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 44χρονου ημεδαπού, για κλοπή και απόπειρα αυτής.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά -271- παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ κατασχέθηκαν:
· μικροποσότητες κάνναβης και ηρωίνης, καθώς και 26 ναρκωτικά δισκία, στην Αργολίδα,
· μικροποσότητα ηρωίνης, στην Αρκαδία,
· προϊόντα παραεμπορίου, στην Κορινθία,
· κυνηγετικό όπλο, -5- μαχαίρια, μικροποσότητα και -5- τσιγαριλίκια κάνναβης, στη Λακωνία,
· -2- δενδρύλλια και μικροποσότητα κάνναβης, στη Μεσσηνία.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους, κατά τόπο, Εισαγγελείς.

.

→  Είμαστε εδώ για να μην σε πιάνουν αδιάβαστο!
→  Ακολούθησέ μας στο Facebook και στο Google News για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
→  Oι ειδήσεις και τα νέα από Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;