ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Αυτά είναι τα λιγότερο τρυφερά ζώδια

Μην περιμένετε πολύ συναίσθημα στη σχέση μαζί τους.

Αν είστε από τους ανθρώπους που σας αρέσουν πολύ οι αγκαλιές, οι όμορφες εκφράσεις, οι χειρονομίες που δείχνουν μεγάλη αγάπη και έρωτα, τότε καλύτερα να αποφύγετε ανθρώπους που ανήκουν σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια. Δεν λέμε πως οι εκπρόσωποι των ζωδίων αυτών είναι άκαρδοι ή σκληροί, αλλά δεν ανήκουν τυχαία στη λίστα με τα λιγότερο τρυφερά.
Κριός
Όσοι έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Κριού δεν πιστεύουν στην ενσυναίσθηση και κρατούν πάντα κρυφά τα συναισθήματά τους. Είναι ρεαλίστες και χρησιμοποιούν τη σεξουαλική τους ορμή για να δημιουργήσουν επαφή στη σχέση τους. Θεωρούν πως η ερωτική επαφή είναι το κλειδί για έναν δεσμό με αγάπη, γι’ αυτό και δίνουν εκεί μεγάλο βάρος. Προτιμούν να μένουν γνωστοί ως καλοί εραστές, παρά ως στοργικοί σύντροφοι.
Καρκίνος
Θα περίμενε κανείς ότι όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο του νερού θα είναι απίστευτα ευαίσθητοι και εκδηλωτικοί. Και σε γενικές γραμμές οι Καρκίνοι μπορούν να δείξουν συναίσθημα. Ωστόσο, οι εμπειρίες που τους έχουν πληγώσει, δύσκολοι χωρισμοί ή προσβολές τούς κάνουν πιο απρόσιτους και σκληρούς. Αναζητούν τη συναισθηματική σύνδεση, αλλά δύσκολα θα εκφράσουν τα όσα νιώθουν, ώστε να το καταφέρουν.
Τοξότης
Περιπετειώδεις, ζωηροί, με αγάπη για τη ζωή και κάθε τι καινούριο. Ναι, αυτοί είναι οι Τοξότες, οι οποίοι δύσκολα θα εκφράσουν τα συναισθήματά τους, καθώς πιστεύουν πως η αληθινή αγάπη φαίνεται στην πράξη. Χρειάζονται τον χρόνο τους πριν δεσμευτούν με κάποιον, ενώ απολαμβάνουν τα one night stand και τα ραντεβού χωρίς κάποια σχέση να διαφαίνεται στο μέλλον. Η συναισθηματική σύνδεση έρχεται πολύ αργότερα για αυτούς στη σχέση.

Πηγή

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;