ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αυτά είναι τα πιο αυθεντικά ζώδια – Δεν θα φερθούν σκάρτα

Η αστρολογία μπορεί να αποκαλύψει πολλά για πτυχές του χαρακτήρα μας ή της συμπεριφοράς μας

Οι κινήσεις των πλανητών, αλλά και οι θέσεις τους την ημέρα γέννησής μας μπορεί να δώσει στοιχεία ακόμα και για το πώς θα κινηθούμε στη ζωή.
Μπορείτε, λοιπόν, να κατανοήσετε πολλά για τον εαυτό σας διαβάζοντας τον αστρολογικό σας χάρτη. Διαβάστε παρακάτω πια είναι τα πιο αυθεντικά και γνήσια ζώδια, εκείνα που θα τηρήσουν όσα σας υποσχεθούν.
Κριός
Είστε φιλόδοξοι και έχετε αρκετό ζήλο σε ό,τι κάνετε. Κυνηγάτε όσα αγαπάτε και μένετε αληθινοί στον εαυτό σας. Κυβερνήτης σας είναι ο Άρης, ο πλανήτης των κινήτρων, του σεξ και του θυμού. Εκτιμάτε την αυθεντικότητά στους άλλους, γι’ αυτό και μένετε πιστοί στα πιστεύω και τις αρχές σας, ενώ δύσκολα θα προδώσετε την εμπιστοσύνη που σας δείχνουν.

Καρκίνος
Η ανάγκη σας για απομόνωση σάς βοηθά να βελτιώσετε τον εαυτό σας και να κατανοήσετε την αξία του να μένεις αυθεντικός και πιστός στους άλλους. Προσπαθείτε να γίνεστε καλύτεροι και αυτό σας οδηγεί στο να καταλάβετε πως η αξιοπιστία και η ειλικρίνεια είναι αρετές. Με τον καιρό καταφέρνετε να αγκαλιάσετε τον εαυτό σας με τα ελαττώματά του και να γίνετε όσο καλύτεροι μπορείτε.
Υδροχόος
Η ανεξαρτησία και η αυθεντικότητά σας ξεχωρίζουν. Αρκετές φορές οι συνομιλητές δεν κατανοούν την ανάγκη σας για ειλικρίνεια, ενώ είναι αδιανόητο για εσάς να πράξετε διαφορετικά. Ακολουθείτε το μυαλό σας και δυσκολεύεστε να συνυπάρξετε με ανθρώπους που δεν ανήκουν στην ίδια συνομοταξία με εσάς, καθώς δεν αντέχετε το ψέμα και τον δηθενισμό.

 Επιστροφή στην Αρχική σελίδα 
→ Ακολουθήστε το Argolida Planet στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι αυτά που “παίζουν” στην Αργολίδα!
ΔΕΙΤΕ:  Οι τυχεροί της υπόθεσης: Τα χαρακτηριστικά σημάδια όσων δύσκολα θα κολλήσουν ξανά κορωνοϊό

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!