ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αυτά είναι τα 3 πιο άτυχα ζώδια του Αυγούστου

Δύσκολα τα πράγματα…

Μπορεί ο Αύγουστος να είναι ένας από τους πιο χαρούμενος και αγαπημένους μήνες της χρονιάς, αφού όλοι μας λίγο πολύ θα φύγουμε για τις πολυαναμενόμενες διακοπές μας, όμως για τρεις εκπρόσωπους του ζωδιακού κύκλου δεν θα πάνε τόσο καλά τα πράγματα.
Ο Αύγουστος έχει κάποιους ευνοούμενους και κάποιους λιγότερο τυχερός. Παρακάτω θα ασχοληθούμε με τους δεύτερους.
Ποιοι είναι οι άτυχοι της καρδιάς του καλοκαιριού, που θα πρέπει να έχουν τα μάτια τους 14 σε όλα τα επίπεδα;
Κριός
Ο Κριός δεν θα περάσει φέτος το καλύτερο καλοκαίρι του, όμως μην ανησυχείτε. Απλά η ξεκούραση και η ξεγνοιασιά δεν αναμένεται να σας χτυπήσει την πόρτα αυτό το καλοκαίρι. Δείξτε υπομονή και ψυχραιμία, μιας και κάποιες μικροεντάσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας χαλάσουν την ηρεμία, ωστόσο πολύ σύντομα όλα θα αποκατασταθούν.
Ζυγός
Μια αλλαγή στην προσωπική σας ζωή θα έρθει να ταράξει την ηρεμία και όλα όσα γνωρίζατε το περασμένο διάστημα. Η επιστροφή ενός αγαπημένου, πρώην προσώπου ίσως γίνει, όμως αυτό θα σας φέρει αναστάτωση και θα σας βάλει σε σκέψεις, πάνω που πιστεύατε πως όλα είναι λυμένα.
Σκορπιός
Ίσως ο λιγότερος ευνοημένος του μήνα που έρχεται να είναι ο Σκορπιός. Με ημερομηνίες σταθμούς τις πρώτες πέντε ημέρες του μήνα, δείξτε υπομονή και επιμονή για να περάσουν.
Εντάσεις στη δουλειά, κάποιες αναποδιές και λίγη γκρίνια θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά, όλα όμως λύνονται και βαίνουν καλώς από το τέλος του Αυγούστου και ύστερα.

Πηγή

ΔΕΙΤΕ:  Σεληνιακή έκλειψη στις 28 Νοέμβρη: Tα 2 ζώδια που κινδυνεύουν να χωρίσουν οριστικά

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!