ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αυτά συμφώνησαν Ορφανός και Καράπαυλος… Ξεχάστε την μαρίνα Ναυπλίου αν εκλεγούν!

Θα σταθούν εμπόδιο στην ανάπτυξη του Ναυπλίου;

Ισχύει το έγγραφο που κυκλοφορεί με τους όρους της συμφωνίας Ορφανού και Καράπαυλου;
Ένα έγγραφο που δείχνει τη συμφωνία μεταξύ των παρατάξεων «Όραμα Δημιουργίας» και «Ανάπλι Εμπρός» έπεσε στην αντίληψή μας.
Σύμφωνα με όσα αναγράφονται, οι δύο παρατάξεις έχουν συμφωνήσει τους όρους της κοινής καθόδου τους στις εκλογές, και τις «μοιρασιές» στα πόστα, σε περίπτωση εκλογής τους.
Δημήτρης Ορφανός και Κώστας Καράπαυλος, σύμφωνα με το έγγραφο που έχουμε στα χέρια μας και δημοσιεύουμε σήμερα, έχουν συμφωνήσει μεταξύ άλλων για το πώς θα εμφανίζονται τα ονόματα των συνδυασμών στο ψηφοδέλτιο, ότι ο πρώτος θα παραμείνει Δήμαρχος για όλη την πενταετία και δεν θα παραιτηθεί, ότι το «Ανάπλι εμπρός” θα επιλέξει τους υποψηφίους του και πως το ψηφοδέλτιο για το Τοπικό Συμβούλιο θα απαρτίζεται κυρίως από μέλη της παράταξης Καράπαυλου. Επίσης η θέση ενός ειδικού συμβούλου του δημάρχου θα καλυφθεί μετά από πρόταση του «Ανάπλι Εμπρός».

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως σε περίπτωση νίκης οι δύο παρατάξεις έχουν συμφωνήσει να αναλάβει το «Ανάπλι εμπρός» τον ΔΟΠΠΑΤ και τον τομέα του τουρισμού, ενώ δύο μέλη της παράταξης του Κώστα Καράπαυλου θα είναι μέλη του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.
Μάλιστα, το «Ανάπλι Εμπρός» έχει την διακριτική ευχέρεια να αποποιηθεί τη θέση της αντιδημαρχίας με αρμοδιότητα τον τουρισμό αν δεν εκλέξει ικανό αριθμό συμβούλων και στην περίπτωση αυτή η αρμοδιότητα του τουρισμού θα περάσει στον ΔΟΠΠΑΤ.

Μόνο που ο Κώστας Καράπαυλος έχει εκφράσει επανηλειμμένως την αρνητική του στάση για την κατασκευή της μαρίνας που αναμένεται να φέρει μεγάλη ανάπτυξη στην πόλη και στον Δήμο γενικότερα.

Δηλαδή τόσες κινήσεις που έχουν γίνει, τόσα σχέδια και το όνειρο δεκαετιών για ένα μεγάλο και σύγχρονο λιμάνι που θα κάνει το Ναύπλιο πόλο έλξης επισκεπτών και επενδυτών, σε περίπτωση εκλογής του κοινού συνδυασμού, θα πάει χαμένο;

Δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά σχετικά με την ανάπτυξη που γνωρίζουν οι πόλεις που έχουν οργανωμένο λιμένα, είναι περιττό. Έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα σχέδια για την κατασκευή μαρίνας και δεν καταλαβαίνουμε γιατί κάποιοι δεν θέλουν να αναπτυχθεί ο τουρισμός της πόλης και να γίνουν μεγάλες επενδύσεις που θα αναβαθμίσουν την τοπική οικονομία και την ποιότητα ζωής των κατοίκων.
Πώς ονειρεύονται δηλαδή το Ναύπλιο; Δεν θέλουν την ανάπτυξη που του αξίζει;

Σας παραθέτουμε τη συμφωνία συνεργασίας των δύο συνδυασμών. Αν δεν ισχύει θα περιμένουμε σχετική ανακοίνωση που τη διαψεύδει, διαφορετικά σε περίπτωση εκλογής του κοινού συνδυασμού, αν επαληθευτούν όσα αναγράφονται, ξεχάστε την ανάπτυξη.
Στα ίδια και χειρότερα θα παραμείνει τόσο η πόλη του Ναυπλίου, όσο και ο Δήμος φυσικά… και είναι κρίμα!

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!