Τρία πανηγύρια που αναμένεται να συγκεντρώσουν χιλιάδες επισκέπτες
Σε ρυθμούς παραδοσιακού και λαϊκού γλεντιού μπαίνουν η Αργολίδα και η Αρκαδία, με τρία μεγάλα πανηγύρια να βρίσκονται στο επίκεντρο του φετινού καλοκαιριού.
Το Άστρος Κυνουρίας, το Παναρίτη Ναυπλίου και το Πλατανίτη Αργολίδας υποδέχονται γνωστούς καλλιτέχνες, σε βραδιές που αναμένεται να κρατήσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Η αρχή γίνεται τη Δευτέρα 20 Ιουλίου στον προαύλιο χώρο του ΕΠΑΛ στο Άστρος Κυνουρίας, με διοργανωτή τον Πανθυρεατικό Α.Ο.. Στη σκηνή θα εμφανιστούν ο Βασίλης Τερλέγκας, η Τζένη Κατσίγιαννη, ο Αντώνης Λώκος και ο Θωμάς Χαλιγιάννης, με την έναρξη να έχει προγραμματιστεί για τις 22:30 και την είσοδο να ανέρχεται στα 5 ευρώ.

Την Παρασκευή 31 Ιουλίου, τη σκυτάλη παίρνει το Παναρίτη Ναυπλίου, όπου ο Ατρόμητος Παναριτίου διοργανώνει μία μεγάλη βραδιά με τον Γιώργο Βελισσάρη και τη Χαρά Βέρρα. Μαζί τους θα βρίσκονται η Κωνσταντίνα Καλασούντα, ο Δημήτρης Λάλεζας, ο Κωνσταντίνος Βελισσάρης, ο Γιάννης Μπρούκλιν, ο Σταύρος Ιωαννίδης, ο Μάκης Μπέκος και ο Θανάσης Ρόκας. Η είσοδος ανέρχεται στα 5 ευρώ, ενώ για τα παιδιά κάτω των 12 ετών είναι δωρεάν.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται την Τετάρτη 5 Αυγούστου στο Πλατανίτη Αργολίδας, στο πλαίσιο της θρησκευτικής πανήγυρης του Σωτήρος. Ο Βασίλης Τερλέγκας και η Τζένη Κατσίγιαννη θα πλαισιωθούν από τον Θωμά Χαλιγιάννη, τον Γιάννη Δρίτσα, τον Θανάση Μαργέτη και τη Λαμπρινή Πολιτοπούλου. Η μουσική βραδιά θα ξεκινήσει στις 22:00, με τιμή εισόδου 5 ευρώ.





















