ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αυτή είναι η ελληνική σειρά που κάθε επεισόδιό της κοστίζει πάνω από 250.000 ευρώ

Όλα τα ρεκόρ φαίνεται πως σπάει η νέα ελληνικά σειρά, που περιμένουμε να δούμε το προσεχές διάστημα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ξεπερνώντας σε κόστος ανά επεισόδιο ακόμα και το «Νησί»
H μυθοπλασία φέτος έχει κατατροπώσει τα ριάλιτι, με το τηλεοπτικό κοινό να στηρίζει τις προσπάθειες των Ελλήνων παραγωγών και σκηνοθετών για πρωτότυπο και ποιοτικό περιεχόμενο.
Τόσο οι Άγριες Μέλισσες που συνεχίζουν από πρόπερσι, όσο και ο Σασμός, αλλά και η Γη της Ελιάς, που μπήκαν στον τηλεοπτικό χάρτη φέτος, τα πηγαίνουν περίφημα, όμως, υπάρχει και μια νέα σειρά, η οποία αναμένεται σύντομα και μάλιστα φαίνεται πως θα «σπάσει» ρεκόρ.
Φυσικά μιλάμε για τη νέα σειρά που ετοιμάζει για το Mega ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με την ονομασία «Ο Δάσκαλος».
Τα γυρίσματα της σειράς Τα γυρίσματα της σειράς έγιναν στους Παξούς, αλλά και στην Κέρκυρα, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τη Μαρία Καβογιάννη, τη Χαρούλα Αλεξία, τον Αντίνοο Αλμπάνη, τον Φάνη Μουρατίδη, την Κλέλια Ανδριολάτου, τη Στεφανία Γουλιώτη, καθώς επίσης και τον ίδιο τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.
Η νέα σειρά, λοιπόν, που περιμένουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το προσεχές διάστημα σπάει και ρεκόρ χρημάτων, αφού σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά μέσω του Διαύγεια για τις τηλεοπτικές παραγωγές περιόδου 2021-2022, κάθε της επεισόδιο θα κοστίζει 257.618 ευρώ. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι μιλάμε για το πιο ακριβό σήριαλ από άποψη κόστους ανά επεισόδιο στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.
Μέχρι σήμερα, η σειρά με το πιο «ακριβό επεισόδιο» ήταν το «Νησί» και πάλι του Mega. Τα γυρίσματα είχαν λάβει χώρα στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο και στη Σπιναλόγκα, ενώ το κάθε επεισόδιο κόστιζε περίπου στα 200.000 ευρώ. Μάλιστα, η φήμη θέλει το συνολικό κόστος της σειράς να έφτασε τα 5.000.000 ευρώ, σε μία εποχή όπου η Ελλάδα μόλις είχε μπει στο πρώτο μνημόνιο, το 2010.
Όσον αφορά τώρα τις Άγριες Μέλισσες την ελληνική σειρά με το μεγαλύτερο μπάτζετ (κοντά στα 7 εκατομμύρια ευρώ), θα πρέπει να σημειωθεί ότι το κόστος επεισοδίου για την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 είναι κάτω από τα 50.000 ευρώ. Μιλάμε, όμως, για τέσσερα επεισόδια την εβδομάδα, οπότε μπορείτε να κάνετε εύκολα τις πράξεις για τον εβδομαδιαίο του προϋπολογισμό.
ΔΕΙΤΕ:  Πόσο θα κοστίσει φέτος το τραπέζι των Χριστουγέννων

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!