ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αυτός είναι ο λόγος που παραιτήθηκε ο Σαρρής από Αντιδήμαρχος

Νέος Πρόεδρος στη ΔΕΥΑΑΡΜ ο Γιώργος Σαρρής

Ο αντιδήμαρχος Γιώργος Σαρρής υπέβαλε την παραίτησή του λόγω της τοποθέτησής του στο αξίωμα του Προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Άργους Μυκηνών.
Σε σχετική ανακοίνωση της παράταξης του Δημήτρη Καμπόσου «Αλλαγή Πορείας», τονίζεται ότι η απόφαση του αντιδημάρχου σχετίζεται με μια εσωτερική ανακατανομή ρόλων και δεν πρέπει να δίνονται άλλες ερμηνείες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Σαρρής πρόκειται να παραμείνει στη θέση του Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. μέχρι το τέλος της χρονιάς, περίοδος κατά την οποία θα έχει ολοκληρωθεί η θητεία της τρέχουσας δημοτικής αρχής.
Τέλος, μέλη της δημοτικής παράταξης διέψευσαν φήμες που ακουγόντουσαν στο Άργος για διαφωνίες, λόγω της εκλογικής ήττας του συνδυασμού στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.

ΔΕΙΤΕ:  Ναύπλιο: Κλειστές δημόσιες υπηρεσίες και ανοιχτά καταστήματα στις 30 Νοεμβρίου

Η δήλωση του Γιώργου Σαρρή:
Αγαπητοί μου συνδημότες, φίλες και φίλοι, με τη δική σας βούληση θα βρεθώ για πολλοστή φορά στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Άργους Μυκηνών.
Ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε κατατάσσοντας με στις πρώτες θέσεις των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων της παράταξής μας και να είστε σίγουροι πως θα συνεχίσω να αγωνίζομαι όπως έκανα πάντα για το καλό του τόπου μας.
Τέλος, θέλω να εκφράσω τις θερμότερες ευχαριστίες μου στον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αυτά τα χρόνια, τους συναδέλφους, τις φίλες και τους φίλους μου στη μεγάλη ομάδα μας, με την οποία διανύσαμε έναν δύσκολο δρόμο, προσηλωμένοι πάντοτε στον στόχο για ένα καλύτερο μέλλον!

Η ανακοίνωση της «Αλλαγής Πορείας»
Σχετικά με την παραίτηση του αντιδημάρχου Γιώργου Σαρρή και σχετικά δημοσιεύματα σας ενημερώνουμε ότι αυτή αφορά εσωτερική ανακατανομή ρόλων και δεν επιδέχεται άλλων ερμηνειών.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!