Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Βαρύ το κλίμα στο Κιβέρι: «Έφυγε» ένας από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους

Ο Νίκος Φωτόπουλος έφυγε για το μεγάλο ταξίδι…

Το κλίμα στο Κιβέρι είναι βαρύ, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους
Μεγάλη θλίψη επικρατεί στην τοπική κοινωνία του Κιβερίου μετά την είδηση της απώλειας του Νίκου Φωτόπουλου, ενός ανθρώπου που υπήρξε πυλώνας της κοινότητας και ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους.
Ο Νίκος Φωτόπουλος, γνωστός για την αφοσίωση και την ανιδιοτελή προσφορά του, υπήρξε ιδρυτικό μέλος του αθλητικού σωματείου Ερμής Κιβερίου. Κατά τη διάρκεια της πολυετούς θητείας του ως παράγοντας, συνέβαλε ουσιαστικά στην ανάπτυξη και την ενίσχυση της ομάδας, παρέχοντας αμέτρητες ώρες εθελοντικής εργασίας και υποστήριξης.

Η αγάπη του για τον Ερμή Κιβερίου και το ποδόσφαιρο ήταν βαθιά ριζωμένη στην καρδιά του. Μέχρι την τελευταία του πνοή, ο Νίκος Φωτόπουλος παρέμεινε ένας από τους πιο πιστούς και αγνούς φίλους της ομάδας, παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις και στηρίζοντας κάθε προσπάθεια για την πρόοδο του συλλόγου.
Η απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό στην τοπική κοινωνία και στον αθλητικό χώρο. Οι φίλοι, οι συνεργάτες και οι συγχωριανοί του εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!