ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Βαρύ το κλίμα στο Κρανίδι και στη σχολική κοινότητα από τον θάνατο καθηγητή του ΕΠΑΛ

Θλίψη προκάλεσε στην Ερμιονίδα η είδηση του θανάτου του Χαράλαμπου Λούντου.

Ο αγαπητός στην τοπική κοινωνία καθηγητής δεν κατάφερε να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και έχασε τη μάχη για τη ζωή του.

Ο Μπάμπης, όπως τον φώναζαν οι φίλοι και οι συνάδελφοί του, έφυγε από τη ζωή και άφησε πίσω του την αγαπημένη του οικογένεια, τη σύζυγό του Κλαίρη Παπασπύρου, η οποία είναι δημοτική υπάλληλος στον Δήμο Ερμιονίδας και τον γιο του Γιώργο, ο οποίος είναι μαθητής στο ΕΠΑΛ Κρανιδίου και δίνει φέτος πανελλήνιες.

Στο σχολείο και γενικότερα στη σχολική κοινότητα το κλίμα είναι βαρύ, ο εκλιπών ήταν Υποδιευθυντής στο ΕΠΑΛ Κρανιδίου και δίδασκε στο Τμήμα Οικονομίας και Διοίκησης. Οι συνάδελφοί του και οι μαθητές είναι σοκαρισμένοι από την είδηση, καθώς ήταν ευγενική παρουσία και ιδιαίτερα αγαπητός.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Απριλίου 2021 στην εκκλησία του νεκροταφείου Κρανιδίου, με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από την πανδημία.

Η οικογένεια του εκλιπόντος επιθυμεί, αντί στεφάνων, όποιος επιθυμεί να διαθέσει χρήματα για το Ειδικό Σχολείο Ερμιονίδας, σε ειδικό κουτί που θα βρίσκεται έξω από την εκκλησία.

Ρεπορτάζ: Ιάσονας Μουσταΐρας

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;