ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Βαρύ το κλίμα στο Ναύπλιο: Δημήτρη βιάστηκες να φύγεις…

Θλίψη για τον θάνατο του Δημήτρη Μανδρώζου 

Σε μια κοινωνία όπως αυτή του Ναυπλίου, όπου οι σχέσεις είναι στενές και η παράδοση ζωντανή, οι απώλειες σαν αυτή του Δημήτρη Μανδρώζου έχουν βαθύτατη επίπτωση.
Ο Δημήτρης, ή όπως τον ήξεραν πολλοί “Τζίμης”, ήταν μια γνωστή φιγούρα στο Ναύπλιο, όχι μόνο για την επιχειρηματική του δραστηριότητα αλλά και για το χαρακτήρα του, την αγάπη του για την πόλη και τη συνεισφορά του στην τοπική κοινωνία.

“Το Καφενείο” στην οδό Μπουμπουλίνας, υπηρέτησε για πολλά χρόνια ως σημείο συνάντησης, ζωής και γέλιου για τους κατοίκους της πόλης.
Η παρουσία του Δημήτρη σε αυτό το καφενείο, που πήρε από τον πατέρα του, ήταν ένας από τους λόγους που έδωσε σε αυτό τον χώρο τη ζεστασιά και την αυθεντικότητά του. Ο Δημήτρης ήταν πάντα έτοιμος να υποδεχτεί τους πελάτες του με ένα φιλικό χαμόγελο.

Η απώλεια ενός τόσο αγαπημένου προσώπου είναι πάντα δύσκολη, αλλά οι όμορφες αναμνήσεις μένουν για πάντα στις καρδιές όσων τον γνώρισαν.
Στους οικείους του Δημήτρη εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας και την ευχή να βρουν τη δύναμη να αντιμετωπίσουν αυτήν την προσωπική τραγωδία. Ο Δημήτρης θα ζει για πάντα στη μνήμη όλων όσων τον γνώρισαν και τον αγάπησαν.
ΔΕΙΤΕ:  Τροχαίο ατύχημα στο Άργος

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!