ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Βασίλης Σιδέρης: Είμαστε περήφανοι, όσα υποσχεθήκαμε παίρνουν σάρκα και οστά

Η τοποθέτηση του Προέδρου της ΕΠΣΑ για την αναβάθμιση των γηπέδων σε Μυκήνες και Μαλαντρένι

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας υπέγραψε την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, εργολαβικό συμφωνητικό για την βελτίωση του αγωνιστικού χώρου δύο ποδοσφαιρικών γηπέδων στον Δήμο Άργους – Μυκηνών.
Το συμφωνητικό, ειδικότερα, αφορά στην βελτίωση της αγωνιστικής επιφάνειας στα γήπεδα ποδοσφαίρου των Μυκηνών και του Μαλαντρενίου στην Αργολίδα, έργο συνολικού προϋπολογισμού 360.000 ευρώ, το οποίο σύμφωνα με τη σύμβαση θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί σε 6 μήνες από την υπογραφή της.
Για το θέμα τοποθετήθηκε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης. Χάρη στις προσπάθειές του, υλοποιούνται ακόμα δύο σημαντικά έργα και έχει κάθε λόγο να νιώθει ικανοποιημένος με τις τελευταίες εξελίξεις.
“Ακόμη ένα λιθαράκι μπήκε για την ουσιαστική αλλαγή και αναβάθμιση του Αργολικού ποδοσφαίρου, όπως την έχουμε οραματιστεί από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε τη διοίκηση της Ένωσης.
Έτσι λοιπόν με τις υπογραφές μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου και εργολάβου για τις βελτιώσεις των αγωνιστικών χωρών των Ενωσιακών γηπέδων σε Μυκήνες και Μαλαντρένι, ερχόμαστε πιο κοντά στην δημιουργία ακόμη δύο αθλητικών χώρων που θ’ αποτελέσουν πνεύμονα αθλητικής ανάπτυξης στις περιοχές τους, αλλά και γηπέδων που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη των ακαδημιών της Ένωσής μας, που αποτελεί διαχρονικό στόχο μας.
Είμαστε περήφανοι καθώς βλέπουμε να παίρνουν σάρκα και οστά όσα υποσχεθήκαμε να πράξουμε, αλλά και γιατί το μέλλον του ποδοσφαίρου της Αργολίδας προβλέπεται συναρπαστικό.
Θα συνεχίσουμε να οραματιζόμαστε, να οργανώνουμε και να πράττουμε πάντα δίπλα σε όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Ένωσής μας” δήλωσε ο κ. Σιδέρης.

 
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;