ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Βασίλης Σιδέρης: «Καλή σχολική χρονιά με υγεία και δύναμη!»

Με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες τις μαθήτριες και στους μαθητές καλή πρόοδο, υγεία και δύναμη στη νέα σχολική χρονιά που ξεκινά.
Ένας νέος κύκλος μάθησης αρχίζει για τους μαθητές μας, με όνειρα και φιλοδοξίες.
Το σχολείο αποτελεί για εσάς τους/τις μαθητές/τριες του μια δεύτερη μεγάλη οικογένεια. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που σας προσφέρει και είμαι σίγουρος πως θα απολαύσετε το ταξίδι.
Εύχομαι ακόμα σε κάθε εκπαιδευτικό, να εφοδιαστεί με ψυχική δύναμη, υπομονή αλλά και πίστη για την επίτευξη των στόχων τους.
Ξέρω ότι το έργο σας είναι επίπονο και οι προκλήσεις είναι πολλές, αλλά ξέρω επίσης πως έχετε ενέργεια και δύναμη, την αγάπη των μαθητών/τριων σας και την αγάπη σας για τους/τις μαθητές/τριες σας. Είμαι σίγουρος, λοιπόν, πως με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης που έχετε θα ανταποκριθείτε και αυτή τη σχολική χρονιά στο καθήκον σας και θα εργαστείτε με δύναμη, όραμα και δημιουργικότητα.
Θα ήθελα τέλος να στείλω ευχές για καλή δύναμη και στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριων μας, που στηρίζουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο τον αγώνα των παιδιών τους και προσπαθούν να διασφαλίζουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες γι’ αυτά.
Καλή εποικοδομητική και δημιουργική χρόνια με υγεία. Οι σκέψεις μας βρίσκονται στους μαθητές και τις μαθήτριες της Θεσσαλίας που τόσο σκληρά δοκιμάστηκε το τελευταίο διάστημα.
Βασίλης Γ. Σιδέρης
Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Αργολίδας
Πρόεδρος Ε.Π.Σ. Αργολίδας

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!