Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Βασίλης Σιδέρης: Ο πολιτικός της διπλανής πόρτας

Η εξαίρεση στον κανόνα!

Τα δημόσια πρόσωπα δύσκολα είναι προσεγγίσιμα, ιδίως αν έχουν πετύχει σημαντικά πράγματα στη ζωή τους και κυρίως αν δραστηριοποιούνται στο χώρο της πολιτικής.
Πόσω μάλλον όταν έχουν συνεχείς επιτυχίες σε εκλογικές αναμετρήσεις, πλήθος ακολούθων και υψηλές διασυνδέσεις, τότε είναι ακόμα πιο δύσκολο για τον απλό πολίτη να τους προσεγγίσει για να τους ενημερώσει για κάποιο σοβαρό θέμα, καθώς στην πλειοψηφία τους είναι απόμακροι και πολλές φορές παγερά αδιάφοροι.
Φυσικά, όταν πλησιάζουν εκλογές, οι “ντίβες” πολιτικοί θυμούνται ξαφνικά τον τόπο τους και τους ανθρώπους που “έγραφαν” κατά τη διάρκεια της θητείας τους και επιχειρούν ξεδιάντροπα να αρπάξουν ψήφους για να εκλεγούν ξανά.

Ας μην κοροϊδευόμαστε, αυτός είναι ο κανόνας. Ξαφνικά πριν τις εκλογές οι ανάγκες των απλών πολιτών γίνονται “προτεραιότητα” και συνήθως συνοδεύονται με ψεύτικες υποσχέσεις και το γνωστό πλέον “δεν σε ξέχασα και θα δούμε” ακούγεται σχεδόν καθημερινά από το στόμα των πολιτικών.
Ασφαλώς υπάρχουν και ελάχιστες εξαιρέσεις και οφείλουμε όλοι, ανεξαρτήτως κομμάτων και ιδεολογιών, να τις αναγνωρίζουμε και να τις παραδεχόμαστε.
Ως λαμπρή εξαίρεση στον κανόνα θα ξεχωρίσουμε τον πολιτευτή της Ν.Δ. Βασίλη Σιδέρη.
Ο κ. Σιδέρης, με τον χαρακτήρα, τη συμπεριφορά και τον τρόπο ζωής του, δικαιούται επάξια τον τίτλο “Απλός, λαϊκός και ταπεινός” και πραγματικά ό,τι έχει καταφέρει στην επαγγελματική και πολιτική του σταδιοδρομία είναι αξιοσημείωτο και το έχει κερδίσει με το σπαθί του.
Καταξιωμένος φυσικοθεραπευτής με πάνω από 30 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην πόλη του Άργους, πρώτος σε σταυρούς σε πολλές εκλογικές αναμετρήσεις, έχει διατελέσει με αναμφισβήτητη επιτυχία Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, είναι Πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας με σπουδαίο αθλητικό έργο και άλλα πολλά, τα οποία αν τα γράψουμε θα χρειαστούμε αρκετές παραγράφους.
Εμείς όμως δεν στεκόμαστε στο έργο αλλά στο χαρακτήρα του, γιατί αυτός είναι που τον κάνει να ξεχωρίζει.
Σοβαρός άνθρωπος, σεμνός οικογενειάρχης, χωρίς εγωκεντρισμούς και βεντετισμούς, που θα σηκώσει το τηλέφωνο στον απλό πολίτη και θα σπεύσει να βοηθήσει, χωρίς να ζητήσει ανταλλάγματα και χωρίς να κοιτάξει κομματική ταυτότητα.
Αυτός είναι ο Βασίλης Σιδέρης και γι’ αυτό έχει πραγματικούς φίλους και είναι συμπαθής σε όλες τις παρατάξεις: Γιατί κοιτάζει τον άνθρωπο και όχι τον ψηφοφόρο!
Πάντα δίπλα στον πολίτη και γι’ αυτό έχει πετύχει τόσα πολλά, χωρίς φυσικά να τον έχουν πάρει τα χρόνια…
Το μέλλον στην πολιτική του ανήκει και θα είναι ό,τι καλύτερο για το νομό μας να τον εκλέξει βουλευτή στις ερχόμενες εθνικές εκλογές. Γιατί αυτός θα ενδιαφερθεί πραγματικά για τον τόπο και θα προσφέρει, γιατί αυτό τον “γεμίζει”. 
Οπότε ναι, ο κ. Σιδέρης μπορεί να θεωρηθεί ο πολιτικός της διπλανής πόρτας και δεν το λέμε μόνο εμείς, αλλά το σύνολο της τοπικής κοινωνίας. Μακάρι το παράδειγμά του να το ακολουθήσουν κι άλλοι.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!