ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Βγήκαν στεγνοί απ’ όλα τα κύματα: Αν έχεις αυτά τα 4 χαρακτηριστικά τότε μάλλον δεν θα κολλήσεις covid ποτέ

Πώς τα κατάφεραν κάποιοι «ξεχωριστοί».

Πάνω από 2 χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο covid-19 χαρακτηρίστηκε ως πανδημία μολύνοντας πάρα πολλά εκατομμύρια κόσμου σε όλον τον πλανήτη, κάποιους από αυτούς ξανά και ξανά. Παρόλα αυτά, ακόμα και μετά τις μεταλλάξεις και το χαλάρωμα των μέτρων, κάποιοι «τυχεροί» δεν κόλλησαν ποτέ, ούτε καν πέρασαν τον ιό ασυμπτωματικά χωρίς να ελεγχθούν, απλά ο ιός τους προσπέρασε.
Σύμφωνα με τη Δρ Lindsay Broadbent, επιστημονική συνεργάτιδα στη Σχολή Ιατρικής, Οδοντιατρικής και Βιοϊατρικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κουίνς του Μπέλφαστ, είναι τέσσερις οι πιο πιθανοί λόγοι κάποιοι από τους ανθρώπους να ξέφυγαν μετά από 2 χρόνια από την πανδημία του κορωνοϊού.
Κάποιοι προστατεύτηκαν από τον εμβολιασμό τους.
Τα εμβόλια κατά της COVID-19 δεν μειώνουν απλώς τον κίνδυνο σοβαρής νόσου αλλά και την πιθανότητα μετάδοσης του SARS-CoV-2.
Πήραν ακραία μέτρα προστασίας και απομόνωσης.
Άτομα με μεγάλο κίνδυνο λοίμωξης αποφάσισαν να ζήσουν με αυστηρά πρωτόκολλα προστασίας, να αποφεύγουν ΜΜΜ, εργασία με φυσική επαφή και να τηρούν όλα τα μέτρα συνεχόμενα για πάνω από δύο χρόνια αποφεύγοντας την επαφή με τον ιό.
Η δομή των κυττάρων τους τους προστάτεψε.
Αυτή είναι μία υπόθεση, κάποια άτομα θα γλιτώσουν τη μόλυνση ακόμα και αν ο κορωνοϊός εισέλθει στους αεραγωγούς, λόγω έλλειψης από την επιφάνεια των κυττάρων των υποδοχέων που χρειάζεται ο SARS-CoV-2 για να προσδεθεί και να εισαχθεί ώστε να ξεκινήσει τη διαδικασία αναπαραγωγής του.
Εντονότερη ανοσοαπόκριση σε σχέση με άλλους οργανισμούς.
Υπάρχει η πιθανότητα μια ταχεία και ισχυρή ανοσολογική απόκριση σε κάποιους ανθρώπους να λαμβάνει χώρα εξαρχής, εμποδίζοντας την αναπαραγωγή του ιού σε πρώτη φάση. Οι επιδόσεις του ανοσοποιητικού του καθενός κρίνονται από έναν συνδυασμό παραγόντων που περιλαμβάνουν την ηλικία, τα γονίδια και τον τρόπο ζωής.

Πηγή


 

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!