Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Βελτιώστε την απόδοση στο τζάκι σας με ένα μοναδικό κόλπο!

Θα σας λύσει τα χέρια!

Ο χειμώνας μπήκε για τα καλά και σιγά-σιγά αρχίζουν τα καθημερινά πρωινά με κουβέρτες μπροστά στο τζάκι. Με την ευκαιρία, δείτε το φυσικό κόλπο για να καθαρίσετε αποτελεσματικά τα χαλιά σας.
Για να συμβεί όμως αυτό, πρέπει το τζάκι να είναι έτοιμο αφού έχει προηγηθεί ένας καλός καθαρισμός για να προσφέρει την μέγιστη απόδοση του.
Αν θέλετε λοιπόν να μάθετε πως να καθαρίσετε σωστά και εύκολα το τζάκι σας για να αποδίδει καλύτερα, τότε συνεχίστε να διαβάζετε!
Κάθε πότε πρέπει να καθαρίζουμε το τζάκι και γιατί;
Για αρχή ο κύριος λόγος καθαρισμού του τζακιού είναι για να αποφευχθεί τυχόν κίνδυνος ανάφλεξης, από υπολείμματα στην καμινάδα και παράλληλα για την καλύτερη λειτουργία του ειδικά τον χειμώνα.

Ο τρόπος που γίνεται ο σωστός και πιο αποτελεσματικός καθαρισμός τζακιού
Χρησιμοποιώντας ένα ειδικό σκουπάκι για το τζάκι και με ένα φτυάρι, αφαιρείτε τις στάχτες στα σκουπίδια και καθαρίζετε όσο καλύτερα μπορείτε τα εσωτερικά τοιχώματα της καμινάδας με στόχο να φύγει ο μεγαλύτερο όγκος στάχτης.
Ωστόσο δεν είναι πάντα εύκολο να απομακρυνθεί η στάχτη με τον παραπάνω τρόπο, οπότε μια ηλεκτρική σκούπα ειδική για στάχτες, μπορεί να βοηθήσει πολύ για να μην καταστρέψετε την κανονική που έχετε για τις δουλειές του σπιτιού.
Στην αγορά θα βρείτε πολλές διαφορετικές σκούπες, ειδικές για την αναρρόφηση της ζεστής στάχτης, με μεγάλο εύρος τιμών, που συνήθως καθορίζεται ανάλογα με την χωρητικότητα του κάδου και την ισχύ του σε watt. Έτσι θα καθαρίσετε αποτελεσματικά το τζάκι σας και θα απομακρυνθεί η μαυρίλα και πίσσα που έχει συσσωρευθεί.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!