ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Βιντεοσκόπησε τη γυναίκα του με τον εραστή της και αυτή του έκανε μήνυση

Και κερατάς και δαρμένος

Σε μια εξαιρετικά ασυνήθιστη και ενδιαφέρουσα υπόθεση, μια γυναίκα 43 ετών από τη Ρόδο κατέθεσε μήνυση κατά του συζύγου της γιατί, όπως ισχυρίζεται, ο σύζυγος της έβαλε τους φίλους του να την βιντεοσκοπήσουν κατά τη διάρκεια προσωπικών στιγμών με τον εραστή της σε ερημική τοποθεσία.

Σύμφωνα με τη μήνυση, η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο σύζυγός της είχε υποψίες για τη σχέση της και αντί να την αντιμετωπίσει απευθείας, προτίμησε να προχωρήσει σε αυτή την πράξη παραβίασης της ιδιωτικότητας.
Οι προσωπικές στιγμές είναι ιερές και η καταγραφή τους χωρίς τη συγκατάθεση των ενδιαφερομένων είναι παράνομη και μπορεί να έχει σοβαρές νομικές συνέπειες. Στην περίπτωση αυτή, η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ούτε εκείνη ούτε ο εραστής της είχαν γνώση ή έδωσαν τη συγκατάθεσή τους για να βιντεοσκοπηθούν.

Ενώ η κατάσταση φαίνεται να είναι πολύπλοκη, με τη γυναίκα να εμπλέκεται σε μια εξωσυζυγική σχέση, το θέμα της παραβίασης της ιδιωτικότητας είναι πολύ σοβαρό και ο σύζυγος θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις νομικές συνέπειες των πράξεων του.
Η υπόθεση είναι ακόμα υπό εξέταση και θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εξελιχθεί και ποιες θα είναι οι νομικές επιπτώσεις για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.
Πηγή
ΔΕΙΤΕ:  e-ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Δεκεμβρίου

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!