Απογοητευτική η παρουσία της ομάδας στο ερασιτεχνικό της Αργολίδας
Ένα από τα χειρότερα, αν όχι το χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας του έχει κάνει φέτος ο Πανναυπλιακός.
Η ομάδα που υποβιβάστηκε πέρυσι από τη Γ’ Εθνική και συμμετέχει στην πρώτη ερασιτεχνική κατηγορία της Αργολίδας δεν αντιπροσωπεύει την ιστορία του συλλόγου που τα χρόνια της δόξας αγωνιζόταν στη Β’ Εθνική.
Η προσπάθεια του διεθνούς ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ταχτσίδη και της οικογένειάς του είναι φιλότιμη και αξιέπαινη, όμως δείχνει να μην έχει συμπαραστάτες, με αποτέλεσμα ο Πανναυπλιακός να γίνεται κάθε αγωνιστική “σάκος του μποξ” ακόμα και στο επίπεδο του τοπικού.
Οι αριθμοί μιλούν μόνοι τους. Μηδέν βαθμοί στις πρώτες 6 αγωνιστικές, με 3 γκολ ενεργητικό και 27 παθητικό!
Πολλά παιχνίδια με βαρύ σκορ, όπως το 0-5 από τον Ατρόμητο Παναριτίου, το 8-0 στο Άργος από τον αιώνιο αντίπαλο Παναργειακό, το 0-3 από την Κοιλάδα και το πρόσφατο 0-6 από τον Αργοναύτη.
Αποτελέσματα που δεν ταιριάζουν στην ιστορία και την δυναμική του Πανναυπλιακού και δυστυχώς, αν δεν βρεθούν άνθρωποι να στηρίξουν, το μέλλον του συλλόγου φαντάζει δυσοίωνο.
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.