ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Βούλιαξε από κόσμο το τριήμερο ο Δήμος Ναυπλιέων και η πόλη του Ναυπλίου

Μεγάλη και φέτος η προσέλευση των επισκεπτών για το τριήμερο της Αποκριάς, στο Δήμο Ναυπλιέων.

Ύστερα από δύο χρόνια πανδημίας ο Δήμος Ναυπλιέων αποτέλεσε τον ιδανικό προορισμό για χιλιάδες κόσμου οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι το τριήμερο διανυκτέρευσαν στα υπέροχα και φιλόξενα καταλύματα και ξενοδοχεία του Δήμου μας. Κάποιοι άλλοι με σύμμαχο τον καλό καιρό συνδύασαν μια μονοήμερη εκδρομή στην πόλη του Ναυπλίου για να γιορτάσουν τα κούλουμα πετώντας τον καθιερωμένο χαρταετό.

Ως Δήμος Ναυπλιέων συμμετέχουμε έμπρακτα στην από κοινού προσπάθεια μέσα από τη συντονισμένη συνεργασία με τους επαγγελματίες της εστίασης, του τουρισμού και της αγοράς προκειμένου να προσφέρουμε υψηλές υπηρεσίες φιλοξενίας, γαστρονομικών γεύσεων και ανάδειξης των τοπικών προϊόντων μας. Ως Δημοτική Αρχή ευχόμαστε και ελπίζουμε του χρόνου να καταφέρουμε να γιορτάσουμε το Βενετσιάνικο Καρναβάλι μακριά από μέτρα προστασίας και την σκιά του πολέμου με κέφι, χορό, εντυπωσιακές στολές, περίτεχνες μάσκες υπό τους μουσικούς ήχους και τον ρυθμό της ταραντέλας.
Ωστόσο μέχρι και του χρόνου θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον καθημερινό αγώνα για ένα Δήμο Ναυπλιέων σύγχρονο, καθαρό, φιλικό και εξωστρεφή ιδανικό τουριστικό προορισμό όλες τις εποχές του χρόνου όπως αρμόζει στην μεγάλη ιστορία του και την τεράστια πολιτιστική κληρονομιά του ως πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδος.
 
Δήμος Ναυπλιέων
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;