Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Βυθίστηκε στη θλίψη το Ναύπλιο… “Έφυγε” ο Γιάννης Νόνης

Έφυγε από τη ζωή ο μουσικός Γιάννης Νόνης

Η είδηση του θανάτου του βύθισε στη θλίψη το Ναύπλιο. 
Ο μουσικός και καθηγητής του Δημοτικού Ωδείου Ναυπλίου Γιάννης Νόνης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 52 ετών.
Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε νοσοκομείο των Αθηνών με σοβαρό πρόβλημα υγείας, δίνοντας μάχη να κρατηθεί στη ζωή.
Δυστυχώς, δεν κατάφερε να βγει νικητής…
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στην Τρίτη 7 Ιουνίου στις 16:00 στον Ι.Ν. των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Συνοικισμό.
Ψήφισμα του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Δήμου Nαυπλιέων
“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Δήμου Nαυπλιέων, σήμερα Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022, κατά την 21η κατεπείγουσα δια περιφοράς Συνεδρίασή του μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του εν ενεργεία αείμνηστου Μουσικού Νόνη Ιωάννη, υπαλλήλου του Δημοτικού Ωδείου Ναυπλίου ‘’Κ. Νόνης’’ που ανήκει στον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Ναυπλίου και σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής προβαίνει στο ακόλουθο ψήφισμα.
Ψήφισμα
1. Εκφράζει την θλίψη του για την απώλεια του αείμνηστου εν ενεργεία Μουσικού Νόνη Ιωάννη, υπαλλήλου του Δημοτικού Ωδείου Ναυπλίου ‘’Κ. Νόνης’’ που ανήκει στον Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. ΝΑΥΠΛΙΟΥ ο οποίος ήταν ένας άνθρωπος καινοτόμος με πνεύμα δημιουργικό στον χώρο της μουσικής και τίμησε τον Δήμο μας με την προσωπική του προσφορά.
2. Διατυπώνει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια της Προέδρου κυρίας Ράλλη – Πιτσάκη Μαρίας και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. στην οικογένειά του.
3. Το Διοικητικό Συμβουλίου του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. θα παραβρεθεί στην εξόδιο ακολουθία που θα τελεστεί στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου κ Ελένης στο Ναυπλίου στις 16.00.
4. Αντί στεφάνου θα κατατεθεί χρηματικό ποσό στον Οίκο Ευγηρίας – Πρόνοιας Μαρίας Κ. Ράδου.
5. Το Δημοτικό Ωδείου Ναυπλίου ‘’Κ. Νόνης’’ αύριο Τρίτη 07/6/2022 θα παραμείνει κλειστό.
6. Η 30η Ιουνίου κάθε έτους καθιερώνεται ως ημέρα αφιερωμένη στον αείμνηστο Ιωάννη Νόνη.
7. Η αίθουσα 5 του 1ου ορόφου του Δημοτικού Ωδείου Κ. Νόνης θα επονομαστεί Αίθουσα Θεωρητικών Ιωάννη Νόνη.
8. Να δημοσιευτεί το παρόν στην ιστοσελίδα του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ.”

Συλλυπητήρια από τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας
“Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του μουσικού Γιάννη Νόνη.
Τον ευχαριστούμε πολύ για όσα μας προσέφερε απλόχερα.”
Ψήφισμα του Νέου Σχολείου
“Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Αργολίδας «ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» και ο Σύλλογος Καθηγητών του ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ συνήλθε σήμερα Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022 και ώρα 14.00 εκτάκτως σε συνεδρίαση, μετά την αναγγελία του θανάτου του ΙΩΑΝΝΗ ΝΟΝΗ, επιφανούς καθηγητή του σχολείου μας και ιδιαίτερα αγαπητού συναδέλφου, με αποκλειστικό θέμα την τραγική απώλεια.
Μετά από σχετικές τοποθετήσεις και τιμητικές αναφορές όλων των συνάδελφων καθηγητών και εκδήλωση των συναισθημάτων συμπάθειας προς την οικογένειά του και αφού εξήραν το ήθος του εκλιπόντος, την προσφορά του στο ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ και το δυσαναπλήρωτο του κενού που αφήνει ένας τόσο διακεκριμένος Μουσικός και Παιδαγωγός αποφασίζει:
1. Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του προς την οικογένειά του, όλων ανεξαιρέτως των καθηγητών και συνεργατών του ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.
2. Να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του.
3. Να διαθέσει ποσό υπέρ του συλλόγου ΚΕΚΕΥΚΑμεΑ Αργολίδας.
4. Να αναστείλει αύριο Τρίτη 07/06/2022 κάθε εκπαιδευτική λειτουργία.
5. Το αναγνωστεί το παρόν ψήφισμα και να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο.”

Online χρήστες: 120

⚫️ Argolida Planet
🎯 To Πρώτο Site της Αργολίδας
📞 6948083131 (Διαφημιστικό Τμήμα)
📧 argolidaplanet@gmail.com
🔴 Ακολούθησέ μας τώρα!
➡️ στο Facebook
➡️ στο Instagram
‼️ Για να μάθεις πρώτος αυτά που «παίζουν» στην Αργολίδα.
👍 Oι Ειδήσεις και τα Νέα από Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο και Ερμιονίδα, με ένα κλικ στο Argolida Planet.

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!