ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

“Βόμβα” Κοντοζαμάνη στη Βουλή για τα Νοσοκομεία της Αργολίδας

Προβλέπεται ένα νοσοκομείο στο νομό

Απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή Αργολίδας Ανδρέα Πουλά ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης το απόγευμα της Δευτέρας στη βουλή ανέφερε πως ο κυβερνητικός σχεδιασμός προβλέπει ένα νοσοκομείο στην Αργολίδα σε δύο κτήρια.

Ο Ανδρέας Πουλάς πρότεινε την λύση για ένα νοσοκομείο σε ένα κτίριο στη μέση των δυο πόλεων Ναυπλίου και Άργους, λύση την οποία έχει προτείνει και προωθεί και η Περιφέρεια Πελοποννήσου, με τον κύριο Κοντοζαμάνη να επιμένει για ένα νοσοκομείο στην Αργολίδα με δυο κτίρια, που με άπλα λόγια σημαίνει το κλείσιμο των αυτόνομων Νοσηλευτικών Μονάδων όπως τις ξέρουμε μέχρι σήμερα και το πιο πιθανό σενάριο να είναι η μεταφορά κάποιων κλινικών (θα δούμε ποιες) στο ένα κτίριο και των υπολοίπων στο άλλο.

Όπως αντιλαμβάνεστε πρόκειται για εξέλιξη της τελευταίας στιγμής και αναμένονται οι αντιδράσεις και φυσικά διευκρινήσεις για το τι ακριβώς θα γίνει.

Πηγή

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;