Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FB!

Β. Λαμπρόπουλος για το συμβάν στην Καραθώνα: “Εγκληματική αμέλεια του Δημάρχου”

Στην έλλειψη ναυαγοσώστη στην Καραθώνα στάθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Βαγγέλης Λαμπρόπουλος, με αφορμή το χθεσινό συμβάν, που κινδύνεψε να πνιγεί μια ηλικιωμένη γυναίκα.

Ο κ. Λαμπρόπουλος δήλωσε σχετικά:

“Με το Προεδρικό Διάταγμα 31/2018 όλοι οι δήμοι της χώρας και φυσικά ο Δήμος Ναυπλιέων και συγκεκριμένα με το άρθρο 7 υποχρεούνται κατά τους θερινούς μήνες να προσλαμβάνουν ναυαγοσώστες καθώς και να εφοδιάζουν τις παραλίες με απινιδωτές και άλλα σωστικά μέσα.

Ενώ, λοιπόν, λόγω πανδημίας από τις 22.6.2021 έπρεπε ο Δήμαρχος να έχει τις παραλίες έτοιμες και να έχει πράξει τα νόμιμα έως σήμερα οι συμπολίτες μας παραμένουν απροστάτευτοι, με αποτέλεσμα έως σήμερα να έχει χαθεί ένας συμπολίτης μας και σήμερα (σ.σ. χθες) παραλίγο και δεύτερος και χιλιάδες καθημερινά να εκτίθενται σε κίνδυνο ζωής .

Όπως έχω πληροφορηθεί και μετά από αρκετή έρευνα, δεν είναι η πρώτη χρονιά που συμβαίνει αυτό. Δυστυχώς για άλλη μια φορά ο Δήμος μας είναι ουραγός (όλοι οι δήμοι της Πελοποννήσου τουλάχιστον έχουν μεριμνήσει) και σε αυτή του την υποχρέωση με αποκλειστική ευθύνη του κουρασμένου δημάρχου, ο οποίος δεν έχει μόνο πολιτικές ευθύνες.

Δεσμεύομαι στους συμπολίτες μας, ότι οι ευθύνες για τα τραγικά συμβάντα που θα μπορούσαν να αποφευχθούν με την ελάχιστη επιμέλεια, θα αποδοθούν ακέραιες στους υπευθύνους.”


Το ρεπορτάζ του Argolida Planet: ΝΑΥΠΛΙΟ: Παραλίγο τραγωδία στην Καραθώνα. Πνιγόταν γυναίκα και την έσωσαν λουόμενοι!

#Top News

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!