ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Β. Σιδέρης: Από σήμερα ξεκινά ο δεύτερος γύρος της “Επανεκκίνησης του Αργολικού Ποδοσφαίρου“

Δήλωση του Πρόεδρου της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλη Σιδέρη

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα σωματεία της Ένωσής μας, για την συμμετοχή τους στην χθεσινή εκλογική διαδικασία, βάση του δικαιώματος ψήφου που είχαν, έχοντας πάρει την ειδική αθλητική αναγνώριση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την εγγραφή τους στο αθλητικό μητρώο, τα οποία με τη ψήφο τους μας έδωσαν εντολή για μια ακόμη τετραετία. Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους υποψήφιους του συνδυασμού μας με τους οποίους θα αγωνιστούμε για ένα υγειές κι ανταγωνιστικό Αργολικό ποδόσφαιρο.

Από σήμερα ξεκινά ο δεύτερος γύρος της “ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΓΟΛΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ“ όχι των λόγων αλλά των έργων, όχι των δικών μας αλλά όλων. Στο Νομό μας έχουμε πολλά σωματεία, με μεγάλη ποδοσφαιρική αξία και ιστορία όπως και νεότερα σωματεία πολλά υποσχόμενα. Στόχος μας η βοήθεια όλων αυτών των σωματείων της Ένωσης μας για να εκπληρώσουν τους στόχους τους, και να δούμε κι άλλες ομάδες μας σε Εθνικές Κατηγορίες όπως αρμόζει. Παραμένει στόχος μας η αναβάθμιση των πρωταθλημάτων και των υποδομών.
Εγώ και οι συνεργάτες μου θα κινηθούμε με οποιονδήποτε τρόπο ώστε να προστατεύσουμε τις ομάδες, τους παράγοντες και τους διαιτητές της Ένωσης μας. Υποσχόμαστε ότι την εμπιστοσύνη που μας δείξατε για δεύτερη συνεχή φορά θα την ανταποδώσουμε με εμπιστοσύνη ,δικαιοσύνη και ίση μεταχείριση.

Όπως είπα και χθες κατά την διάρκεια της Γ.Σ., καλούμε σε συστράτευση το σύνολο των σωματείων της Ένωσή μας, είτε μας στήριξαν έως τώρα είτε όχι, με γνώμονα και αποκλειστικό στόχο την πρόοδο του Αργολικού ποδοσφαίρου.
Η Ε.Π.Σ. Αργολίδας κινούμενη πάντα με οδηγό την ανάπτυξη του Αργολικού ποδοσφαίρου, θα συνεχίσει την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει με μεθοδικότητα και οργάνωση.”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;