ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Β. Σιδέρης: Σωστό και δίκαιο να δημιουργηθούν δύο Τοπικές Διευθύνσεις ΕΦΚΑ για Άργος και Ναύπλιο

Με την ανακοίνωση κλεισίματος του υποκαταστήματος ΕΦΚΑ στο Άργος δέχομαι πολλά παράπονα από ασφαλισμένους του Δήμου Άργους-Μυκηνών.

Το αρχικό οργανόγραμμα προέβλεπε δύο τοπικές διευθύνσεις, την πρώτη για το Δήμο Άργους Μυκηνών και τη δεύτερη για τους Δήμους Ναυπλιέων και Επιδαύρου.

Σύμφωνα με τις αλλαγές που νομοθέτησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, της οποίας τα στελέχη και το πολιτικό δυναμικό αργά θυμήθηκαν να διαμαρτυρηθούν για τα μάτια του κόσμου και μόνο, η δημιουργία τοπικής Διεύθυνσης μόνο στο Ναύπλιο και ενός μόνο μικρού υποκαταστήματος 3-5 υπαλλήλων στο Άργος, θα έχει ως αποτέλεσμα την τεράστια ταλαιπωρία των πολιτών που θα χρειαστεί να διανύσουν μεγάλες αποστάσεις για την εξυπηρέτηση τους καθώς και ενδεχόμενα φαινόμενα συνωστισμού εν μέσω πανδημίας.

Θα ήταν σωστό και δίκαιο να δημιουργηθούν δύο Τοπικές Διευθύνσεις ΕΦΚΑ, μία για το Δήμο Ναυπλιέων και Επιδαύρου με έδρα το Ναύπλιο και η δεύτερη στο Δήμο Άργους – Μυκηνών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, όπως επίσης να μην υπάρξει υποβάθμιση της υπηρεσίας στην περιοχή του Κρανιδίου.

Είναι η ώρα όλοι στο μετρό που μπορεί ο καθένας να διεκδικήσουμε την ανατροπή της απόφασης.

Βασίλειος Γ. Σιδέρης
Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε Αργολίδας

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;