ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΡΓΟΣ

ΝΑΥΠΛΙΟ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ

Γενική συνέλευση με αρχαιρεσίες στον Κυνηγετικό Σύλλογο Άργους


Ο Κυνηγετικός Σύλλογος ‘Άργους με την απόφασή υπ.αριθ 5/14-3-2022 του Δ.Σ. σε εφαρμογή των άρθρων 6-7-9-26 καλεί όλα τα μέλη του που είναι ταμειακώς εντάξει και έχουν δικαίωμα να μετέχουν στην τακτική Γενική Συνέλευση με αρχαιρεσίες η οποία θα γίνει στα γραφεία του Κυνηγετικού στην οδό Καρπετοπούλου 35 στο ‘Αργος την Κυριακή 1 Μαϊου και ώρα 9.30 π.μ. με την εφαρμογή των πρωτοκόλλων για τον COVID 19.
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:
1) Εκλογή Προέδρου Γ.Σ.
2) Ανάγνωση έκθεσης ελεγκτικής επιτροπής.
3) Πεπραγμένα-Απολογία Διοικητικού Συμβουλίου.
4) Έγκριση Απολογισμού 2021 Προϋπολογισμού 2022
5) Εισηγήσεις προτάσεις μελών
6) Εκλογή εφορευτικής επιτροπής.
7) Αρχαιρεσίες.
Επίσης καλεί όσα από τα μέλη του Συλλόγου είναι ταμειακώς εντάξει και πληρούν τους όρους και προϋποθέσεις του άρθρου 9 παρ.2 του καταστατικού και επιθυμούν να λάβουν μέρος ως υποψήφιοι για το Δ.Σ. και την ελεγκτική επιτροπή όπως υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας μαζί με υπεύθυνη δήλωση μέχρι και τις 15 Απριλίου καθημερινός εκτός Κυριακής στα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου από 19.00 έως 20.30.
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή 8 Μάϊου την ίδια ώρα στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα. Βάση του άρθρου 7παρ.7 η Γενική Συνέλευση θα θεωρηθεί εν απαρτία με όσα μέλη θα είναι παρόν.
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Τα 'μαθες τα νέα;

Ρίξε και εδω μια ματιά!

Ανέβηκαν πρόσφατα...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ;