ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Γιάννης Μαλτέζος: «Καλήν ημέρα Άρχοντες και Κουμπάροι….»

Με βασιλόπιτες, κουραμπιέδες και μελομακάρονα εν μέσω καλοκαιριού έκανε μεταγραφή τον Μπακέτο από το Μάνεση ο απερχόμενος Δήμαρχος του Δήμου Άργους Μυκηνών.
Δεν λέω, καλό ψωμί βγάζει ο Μπακέτος, όμως βρε αδερφέ και στον Δήμο μας έχουμε έναν σωρό καλούς φούρνους.
Όπως θα δείτε παρακάτω ένας ακόμα κουμπάρος του απερχόμενου παίρνει απευθείας ανάθεση και μάλιστα το χρηματικό ένταλμα εκδόθηκε πολύ γρήγορα.
Ο Δήμαρχος δείχνει τον πανικό του βλέποντας πως χάνει τον Δήμο και από την άλλη δείχνει τον τρόπο που διαχειρίζεται τα οικονομικά του Δήμου.
Ασκεί ρουσφετολογική πολιτική και μάλιστα πανάκριβη, χωρίς να τον νοιάζει αφού τα πληρώνει ο Δήμος, δηλαδή εσείς πληρώνετε τους κουμπάρους του και τους κουραμπιέδες τους, συμπολίτες μου.
Επειδή οι κουμπάροι του είναι πολλοί, έρχονται πολλά τέτοια δελτία τύπου ακόμα. Εκτός κι αν δεν σας ενοχλεί να σας κάνει κουμάντο ο Μπακέτος από το Μάνεση.
Υ.Γ. Αν αντί για 9.455€ η σύμβαση ήταν λίγο μεγαλύτερη από 10.000,00€ δε θα μπορούσε να είναι υποψήφιος με τον κουμπάρο του, λόγω ασυμβίβαστου. Τυχαίο; Δε νομίζω….
  
«Πρωτοβουλία»
Γιάννης Μαλτέζος

#Εκλογές 2023

Μπήκαμε και επίσημα στην προεκλογική περίοδο!
Αν είστε και εσείς υποψήφιος/α στην Αργολίδα, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 6948083131.
Πάνω από 100.000 αναγνώστες, κάθε μήνα, διαβάζουν Argolida Planet.
Ευκαιρία να σας μάθουν όλοι!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email
Ακολουθήστε το infognomonpolitics.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις που αφορούν τα εθνικά θέματα, τις διεθνείς σχέσεις, την εξωτερική πολιτική, τα ελληνοτουρκικά και την εθνική άμυνα.

Αυτά που... παίζουν!

#Διαβάστε σήμερα!

Ρίξε και εδω μια ματιά!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

#Αυτά που... παίζουν!